Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Oficialii lui Dinamo ironizează ultima mutare a lui Negoiță: "Râd și curcile de noi"

[starttext]




FOTO: Cristi Preda


Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, a comentat cu ironie mișcarea orchestrată de Ionuț Negoiță în această primăvară, când i-a cedat pachetul majoritar de acțiuni necunoscutului George Drăghia.




"Avem un nou patron, să-i spun așa, îl știu foarte bine. E un patron extraordinar.  Râd și curcile de noi. E o chestie pe care domnul Negoiță așa a hotărât-o. Îi respectăm decizia, ăsta e bugetul pentru sezonul viitor, asta este. Să sperăm că Dănciulescu și Bratu vor face o figură frumoasă și vor salva ce mai e de salvat.

Va fi presiune pe jucători în sezonul viitor. În play-out au jucat degajat, de asta a câștigat cu lejeritate majoritatea meciurilor. Când începi să pierzi și te huiduie lumea, încep să-ți tremure picioarele. Lumea va reveni la stadion, din moment ce vor fi meciuri cu Steaua, Craiova sau CFR", a declarat Lupu, la TV Digi Sport.

"Atât timp cât un antrenor își dorește un jucător, prea puțin trebuie să mă intereseze pe mine dacă e sau nu un transfer bun" Dănuț Lupu, chestionat cu privire la aducerea lui Mircea Axente în echipa "câinilor"

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii