Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo vinde abonamente pentru sezonul 2018 – 2019. Cât costă să vezi “câinii” pe Arena Naţională


[starttext]



Imagini pentru abonament dinamo


Dinamo vinde abonamente pentru sezonul 2018 – 2019. Formaţia din Ştefan cel Mare va juca pe Arena Naţională meciurile de pe teren propriu.

Preţurile variază de la 170 la 720 de lei şi momentan pot fi achiziţionate doar online de platforma bilete.ro, urmând ca pe viitor să fie puse în vânzare şi la case. Preţul întreg al unui abonament la peluză este de 170 de lei, pentru Tribuna a II-a 470 de lei (440 de lei redus), pentru Tribuna I 570 de lei (540 de lei redus) în timp ce pentru sectorul VIP preţul este de 720 de lei (690 de lei redus).



Dinamo vine abonamente pentru sezonul 2018 – 2019
“Mă bucur când văd susţinere pentru Dinamo în toată ţara. Programul DDB, lansat după modelul marilor cluburi din străinătate, este unic în România, iar numărul de socios creşte în fiecare zi. Unitatea ne defineşte în continuare, iar tot ce înseamnă Dinamo luptă pentru un singur obiectiv, revenirea echipei acolo sus, unde-a mai fost şi, cu siguranţă, va mai fi”, a declarat directorul general Ionel Dănciulescu, pentru www.fcdinamo.ro.

sursa text: www.fanatik.ro
sursa photo: fcdinamo.ro
[endtext]

Comentarii