Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL: Fundașul central Giorgos Katsikas a semnat in aceasta seara un nou contract cu clubul din Stefan cel Mare

[starttext]




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VOLUNTARI, LIGA 1


Dinamo pregătește deja sezonul următor și după ce l-a convins pe Penedo să semneze prelungirea, oficialii clubului din Ștefan cel Mare au ajuns la un acord și cu celălalt titular care se afla la final de contract și pe care Florin Bratu dorea neapărat să-l păstreze. Este vorba fundașul grec Giorgos Katsikas.




Apărătorul grec de 27 de ani a semnat o nouă înțelegere, valabilă pe un sezon, transmite clubul din Ștefan cel Mare. Conform informațiilor Digi Sport, Katsikas va primi aproximativ acelaşi salariu pe care l-a avut şi în această stagiune, 9.000 de euro pe lună.

"OFICIAL: Giorgos KATSIKAS la Dinamo pana in 2019!
Fundașul central Giorgos Katsikas a semnat in aceasta seara un nou contract cu clubul din Stefan cel Mare, valabil pana la finalul sezonului competițional 2018-2019" a fost comunicatul postat de Dinamo pe pagina oficială de facebook.

Giorgos Katsikas a fost adus în Ștefan cel Mare în iunie 2017, în mandatul lui Cosmin Contra. Jucătorul cotat la 600.000 de euro, a marcat 3 goluri în cele 30 de meciuri pe care şi le-a trecut în cont în sezonul recent încheiat.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii