Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Negoiță închide robinetul și îi mai aduce lui Bratu un singur jucător » Variantă surprinzătoare pentru defensiva "câinilor"

[starttext]





Claudiu Belu



Dinamo caută un jucător defensiv, dar variantele sunt puține având în vedere limitele financiare impuse de Ionuț Negoiță.




Șefii "câinilor" n-au glumit când au spus că bugetul pentru noul sezon va fi simțitor redus! Dinamo l-a adus pe atacantul Mircea Axente, 31 de ani, și s-a înțeles la nivel verbal cu fundașul stânga Sergiu Popovici, 25 de ani, de la Gaz.

Florin Bratu mai vrea un fundaș dreapta și atât! După ce vor aduce un jucător de bandă, dinamoviștii vor pune stop, fiind limitați de bugetul salarial extrem de mic.

Varianta Belu
În flancul drept al apărării bucureștenii au rămas doar cu Laurențiu Corbu, 23 de ani, după ce lui Romera nu i-a mai fost prelungit contractul. Varianta dorită de Florin Bratu ar fi Claudiu Belu, de la Astra, 24 de ani, însă sursele GSP.ro susțin că roș-albii nu vor să dea niciun ban, iar fundașul dreapta giurgiuvean a reintrat în vederile primei echipe după ce Marius Măldărășanu a preluat banca Astrei.

În cazul în care nu vor reuși să îl ia pe Belu de la Astra, dinamoviștii au mai multe variante de rezervă din ligile inferioare.

L-au avut în buzunar
Claudiu Belu este o țintă mai veche a lui Dinamo. "Câinii" l-au mai dorit pe fundaș în vara lui 2016, când acesta era încă la Poli Timișoara. Chiar se înțeleseseră cu Claudiu, mai trebuiau parafate actele.

Mutarea a căzut în momentul în care acesta s-a accidentat și a avut nevoie de o operație la oasele feței, intervenție care i-a speriat pe bucureșteni, gândindu-se că apărătorul va avea nevoie de o perioadă lungă de refacere. Belu a semnat atunci cu ASA și apoi cu Astra

Refuzați de Taka
Takayuki Seto, 32 de ani, a dezvăluit faptul că Dinamo l-a ofertat în această vară, japonezul devenind liber de contract la 30 iunie. Mijlocașul central a refuzat oferta "câinilor", 6.000 de euro pe lună, fiind una extrem de mică raportată la nivelul salarial cu care a fost obișnuit niponul.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii