Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Tricourile seamănă cu cele ale marii echipe a lui Dinamo de la începutul anilor '80, prima formație din România ce-a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni 😍


[starttext]


dinamo echipament
alb
rosu
negru bun


Dinamo va avea trei rânduri de echipament, precum formațiile de cupele europene, iar designul tricourilor aduce aminte de perioada glorioasă din anii '80. Pe ele vor apărea în premieră steagul României și un motto mobilizator al lui Cătălin Hîldan.




Campionatul intern începe în mai puțin de o lună, iar dinamoviștii se vor afișa în haine noi la ediția care se vrea o răzbunare pentru sezonul precedent rușinos.
GSP.RO a prezentat ieri tricourile cu care Dan Nistor și compania vor evolua în proxima ediție, cu multe noutăți pentru fani, așa cum a obișnuit an de an clubul. În privința marketingului, Dinamo a funcționat mereu înaintea echipei în ultimii ani.

Gazeta Sporturilor scoate în evidență detaliile noilor echipamente de la Macron, cu care gruparea a început colaborarea în vara anului trecut:

Chiar dacă nu vor participa în cupele europene, după ce a terminat campionatul trecut pe locul 7, "câinii" vor avea trei rânduri de echipament. Roșu, alb și negru, revenindu-se, după un sezon, la această culoare. Echipamentul de portar va fi verde.
Tricourile aduc un aer vintage, este o modă în fotbalul mondial. Echipamentele care au dungi subțiri, verticale, în partea frontală seamănă cu cele ale marii echipe a lui Dinamo de la începutul anilor '80, prima formație din România ce-a ajuns în semifinalele Cupei Campionilor Europeni.
În premieră pentru clubul din Ștefan cel Mare, pe echipament apare steagul României. "Întrucât este anul centenarului", au explicat sursele Gazetei. Steagul tricolor apare pe spate, deasupra numelui și numărului.
În interiorul tricoului, la fel ca la marile grupări europene, apare un slogan. Dacă Real are "Hala Madrid y nada mas" (n.r "Hai Madrid, doar asta contează!", iar Bayern are "Mia san mia" ("Noi suntem noi" în bavareză), Dinamo va avea inscripționat celebrul mesaj pe care Cătălin Hîldan l-a transmis echipei: "Hai să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo!". Este mesajul Unicului Căpitan înaintea meciului cu Steaua (3-2), din 2000, din Ștefan cel Mare, prima victorie a "câinilor" în fața marilor rivali după o pauză de nouă ani.
Dacă la echipamentul precedent au fost afișați în relief cei doi câini de pe emblemă, acum va apărea lângă stemă anul înființării grupării, 1948, în emposad. "S-au împlinit 70 de ani, era momentul prielnic să ne arătăm respectul pentru Dinamo", au explicat oficialii.
Formația lui Florin Bratu va evolua în amicalele din Polonia, din perioada 1-12 iulie, în echipamentele roșu și alb. La revenirea în țară, înaintea startului sezonului, în cadrul unui eveniment oficial la care vor fi invitați și suporterii, vor fi prezentate tricourile, inclusiv cel negru.
Pe jambiere va apărea anul înființării, 1948.
Pe echipamentul negru, vor apărea desenați cu alb cei doi câini de pe emblema clubului.
Sponsorul oficial al roș-albilor va apărea în zona frontală a tricourilor, ca și până acum. Zilele următoare se va oficializa prelungirea acordului pe încă un sezon cu Orange, s-a lucrat în ultima perioadă la detalii.
Conform explicațiilor oficiale, materialul din care este confecționat echipamentul e unul revoluționar, iar detaliile vor fi oferite la prezentare.

Echipa "câinilor" de la începutul anilor '80 avea Puma sponsor tehnic, o raritate la acea vreme în Estul comunist. Dinamo era o putere în România și o amenințare pentru Occident

"Mi-aduc aminte de acele tricouri pe care le avea Dinamo în anii '80. Te îndrăgosteai de ele și de echipă. Cu ele, Dinamo avea 1-0 de la vestiare" Ionuț Lupescu, glorie dinamovistă

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii