Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Absenţă importantă pentru Dinamo la meciul cu Gaz Metan! Rednic a decis să nu rişte

[starttext]







VIDEO | Absenţă importantă pentru Dinamo la meciul cu Gaz Metan! Rednic a decis să nu rişte: "Avem trei meciuri grele într-o săptămână"



Dan Nistor nu va face parte din lot la partida pe care Dinamo o va juca împotriva celor de la Gaz Metan, în etapa a 16-a a Ligii I. În afara lui, nici Pesic nu va fi apt de joc, doar că mijlocaşul nu este recuperat total după o accidentare mai veche. Partida dintre Dinamo şi Gaz Metan va fi vineri, de la ora 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.




Mircea Rednic va trebui să se descurce fără căpitanul lui la meciul dinamoviştilor contra ardelenilor aflaţi acum pe loc de play-off.

"Nu avem probleme medicale, dar am decis ca Pesic şi Nistor să nu facă parte din lotul pentru meciul de mâine. Nu am vrut să risc. Ei vor să joace, dar ţinând cont că ne aşteaptă trei meciuri grele într-o săptămână, eu am zis să nu riscăm. În rest, toată lumea e bine şi aşteptăm meciul de mâine. Sper că această perioadă ne-a prins bine. Trei dintre cei care au venit vor fi în lotul de mâine, dar nu ştiu încă dacă vor juca. Ştim cât de important e meciul acesta cu Gaz Metan. Mihai Teja a reuşit să formeze un lot bun şi rezultatele sunt în spatele lui", a declarat Mircea Rednic.




sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii