Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






La Judecătoria Sectorului 2 are loc o nouă înfățișare în cazul morții lui Patrick Ekeng

[starttext]






FOTO: Arhivă GSP




Astăzi, începând cu ora 13:00, la Judecătoria Sectorului 2 are loc o nouă înfățișare în cazul morții lui Patrick Ekeng, dosar în care medicul de pe ambulanța Puls, Mihaiela Duță, e acuzată de ucidere din culpă.





Sergiu Hanca și Florin Tănase, care era fotbalist la Viitorul la acel meci, vor fi audiați la termenul de azi. Ambii au fost pe teren în ziua de 6 mai 2016, aceștia aflându-se în preajma lui Patrick în momentul prăbușirii pe gazon.

Mai mult, la Judecătoria Sectorului 2 vor veni și asistentul de pe ambulanța Puls, dar și șoferul acesteia.

Pe 24 octombrie, la precedenta înfățișare de la Judecătoria Sectorului 2, au fost audiate trei persoane: medicul dinamovist Liviu Bătineanu, Cristian Toma, masorul clubului de la acel moment, dar și observatorul LPF Marcel Vasile.

Vezi și: Medicul lui Dinamo a dat declarații în cazul Ekeng, procuroarei i s-a făcut rău!

Procesul morții lui Patrick Ekeng a început pe 26 septembrie, iar Mihaiela Duță, medicul de pe ambulanța Puls care ar fi trebuit să îl resusciteze pe fotbalistul dinamovist Ekeng, nu-și recunoaște fapta.
TRASEUL DOSARULUI
7 mai 2016 - s-a deschis dosar penal in rem pentru moarte suspectă
6 iulie 2016 - Mihaiela Duță a fost audiată de procurorii de la Parchetul Capitalei
7 ianuarie 2018 - s-a încheiat expertiza
8 februarie 2018 - medicul Duță a fost trimis în judecată
12 septembrie 2018 - dosarul iese din camera preliminară și trece pe sală
26 septembrie 2018 - Mihaiela Duță e așteptată în fața instanţei Judecătoriei Sectorului 2
CUM A MURIT EKENG
Pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul 3-3, Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a decedat din cauza unei probleme cardiace.


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii