Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Variantă de vis la Dinamo! Lucescu și Rednic, coaliția perfectă pentru salvarea clubului

[starttext]





Mircea Lucescu Mircea Rednic pot salva Dinamo impreuna





Mircea Rednic a venit să o salveze pe Dinamo și este hotărât să nu renunțe la acest vis. Antrenorul nu a abandonat nici ideea de a deveni acționar la clubul unde a scris istorie în anii '80 și este pe cale să îl atragă în acest proiect și pe Mircea Lucescu, mentorul său și omul alături de care a cunoscut cele mai mari satisfacții ca fotbalist.




Mircea Lucescu are o situație extrem de grea în Turcia, acolo unde e tot mai contestat, după ce a bifat o performanță negativă care nu mai fusese întâlnită de 7 ani la prima reprezentativă a Țării Semilunei: 4 meciuri la rând fără gol marcat. Mai mult, turcii anunță că va pleca de la Istanbul, pentru un post în cadrul Federației Române de Fotbal. Destinația sa ar fi alta, se pare, după cum anunță Pro TV: "Il Luce" i s-ar putea alătura lui Mircea Rednic în proiectul pentru salvarea clubului Dinamo.

Ajuns la vârsta de 73 de ani, Mircea Lucescu ar putea fi gata să pună capăt carierei de antrenor, în favoarea unui proiect care să merite implicarea sa totală. Iar asocierea cu Dinamo, clubul unde a fost o legendă atât ca jucător, cât și ca antrenor, ar putea garanta sprijinul necondiționat al suporterilor, dar și atragerea cu mai multă ușurință a sponsorilor. O colaborare cu Mircea Rednic ar putea avea loc în 2019, după cum anunță sursa citată.

5 milioane de euro este prețul cerut de Ionuț Negoiță în schimbul pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo. Mircea Rednic a dezvăluit încă de la prezentarea oficială în cel de-al 4-lea mandat de antrenor la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare că a încercat să cumpere clubul.

Chiar dacă în acel moment spunea că a renunțat la intenție, se pare că ideea este în continuare în mintea tehnicianului care a cucerit și ultimul titlu alături de "câinii roșii", în 2007.

Mircea Rednic are încredere 100% la Dinamo
"Domnul Rednic are în acest moment mandat și sprijin total să salveze dacă mai poate fi salvat ceva. Dacă nu, să începem, încet-încet, să construim o echipă în perspectiva sezonului viitor. [...] În acest moment e rândul domnului Rednic să se ocupe de toate lucrurile.

Diferența dintre cei dinainte și domnul Rednic este că, pe lângă că își asumă, la modul foarte concret, reușește să propună jucători interesanți, mult mai acceptabili ca şi condiții decât alții, din toate punctele de vedere. Indiferent ce se va întâmpla, domnul Rednic va rămâne", spunea președintele lui Dinamo, Alexandru David, la începutul lunii noiembrie, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.






sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii