Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a adus un jucător care s-a antrenat cu Samuel Eto'o

[starttext]








Mircea Rednic i-a adus ieri în probe pe fundașul central Abdel Diarra (23 de ani) și extrema stânga Andy Kawaya (22 de ani).




Dacă Andy Kawaya n-a jucat deloc în 2018, nu același lucru se poate spune și despre Diarra, care are o poveste interesantă.

S-a antrenat cu Eto'o
Dinamo are nevoie de cel puțin un stoper, Rednic voia să-l aducă de multă vreme. Diarra are meciuri doar în ligile inferioare din Europa. Măcar el a jucat în 2018, spre deosebire de Kawaya. Abdel are 9 meciuri în play-out-ul ligii secunde belgiene, la Beerschot, în primăvară, dintre care 8 ca integralist.

Ivorianul care are două prezențe la selecționata Under 23 a țării sale se mai mândrește cu un meci în Cupa Turciei pentru Antalyaspor, doar că n-a apucat să joace în Superligă, având probleme cu actele. Tot acolo s-a antrenat alături de Samuel Eto'o și compania. A mai fost la Karsiyaka, eșalonul secund în Turcia, unde a și marcat de două ori în 10 meciuri, dar și în Suedia, la Syrianska, unde a strâns 11 partide.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii