Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo poate renunţa în iarnă la golgheterul său. Condiţia pentru ca Salomao să rămână

[starttext]





Diogo Salomao




Diogo Salomao a fost providenţial pentru Dinamo de la sosirea lui Mircea Rednic, însă ar putea părăsi gruparea din Ştefan cel Mare în pauza de iarnă.




Mijlocaşul portughez a fost singurul marcator al "câinilor" în ultimele trei etape, însă şefii "alb-roşiilor" nu se gândesc să-i ofere un nou contract, în condiţiile în care actuala înţelegere expiră anul viitor.

Conducătorii clubului vor să vadă dacă Dinamo va mai avea şanse reale de a prinde play-off-ul Ligii 1, în caz contrar intenţionând să reducă fondul salarial, caz în care n-ar vrea să-i ofere lui Salomao un salariu de peste 10.000 de euro pe lună.

"Până la iarnă, nu discutăm cu nimeni de vreo prelungire, de vreun contract, ne concentrăm exclusiv pe fotbalul de pe teren”, a fost mesajul şefilor lui Dinamo, potivit doardinamo.ro.

Discuţiile cu Salomao ar urma să aibă loc după ultima etapă programată în 2018.

Diogo Salomao, şase goluri pentru Dinamo în acest campionat
Diogo Salomao (30 de ani), sosit în 2017 de la Mallorca, e golgheterul lui Dinamo în acest campionat, cu şase goluri în 16 meciuri.

Dinamo e doar pe locul 10 în Liga 1 după 16 etape, cu 18 puncte, cinci sub ultima poziţie de play-off.

Viitorul - Dinamo va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii