Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristian Borcea: ”Dinamo pierde 15-20 de puncte pe sezon, pentru că nu are stadion nou!”

[starttext]







Imagini pentru cristi borcea digi sport




Cristian Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, a identificat marea problemă pe care o are echipa sa de suflet în ultimii ani. ”Neapărat trebuie făcut un stadion nou în ’Ștefan cel Mare’, pentru că Dinamo pierde între 15 și 20 de puncte pe sezon tocmai din cauza asta, că nu are stadion. Are cel mai vechi și urât stadion. O nouă arenă, de 20.000 - 25.000 de oameni ar face ca Dinamo să se bată an la an la campionat, mai ales că această echipă are și un centru de copii și juniori foarte bun. Au luat anul trecut campionatul la U17 și U19, anul acesta iar la U19, trebuie și la echipa mare”, a spus Borcea, la Digi Sport.



Chestionat ce părere are în legătură cu faptul că actualul acționar al roș-albilor, Ionuț Negoiță, nu ar investi suficient de mult pentru ca echipa să fie iar o forță, Borcea a replicat: ”Nu vreau să intru în detalii, dar Ionuț a spus că acesta este bugetul și trebuie să ne obișnuim că nu mai sunt banii și echipele de anul trecut, când se băgau foarte mulți bani, cu contracte de 400.000-500.000 de euro pe an. Acum, în afară de Steaua și de CFR nu mai sunt echipe care să dea acești bani”, a mai spus Borcea, într-o intervenție găzduită ÎN DIRECT într-o ediție din iulie 2018 a emisiunii ”Fotbal European”, de la Digi Sport 1.






sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii