Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Tade, dispus la efort, dar fără realizări în primul meci

[starttext]






gregory tade dinamo



Mircea Rednic (56 de ani) a ținut ca echipa sa să dispute un amical în pauza prilejuită de meciurile României din Liga Națiunilor pentru a-i vedea la lucru și pe noii sosiți în frunte cu atacantul Gregory Tade. Francezul a evoluat o repriză contra ilfovenilor, dar nu a impresionat. Cel puțin asta susține Dorinel Munteanu, fostul mare fotbalist al României, acum antrenorul Concordiei.




Dorinel Munteanu a spus că nu a fost dat peste cap de prestația lui Gregory Tade, dar nici a altuia dintre ceilalți nou-veniți în tabăra ”câinilor”. ”Tade a intrat în repriza a doua. L-am văzut dispus la efort într-un fel sau altul , dar fără realizări. Am văzut un Tade destul de activ. Nu știu cât de pregătit este, pentru că a jucat doar 45 de minute, dar nu ne-a pus niciun fel de probleme. S-a bătut pentru câteva mingi în atac, a ținut de minge, a scos vreo două lovituri libere pentru Dinamo și cam atât. Nu mi s-a părut că are kilograme în plus”, a spus Dorinel Munteanu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

În plus, Munteanu a vorbit și despre Zenke, atacantul care a debutat chiar în derby-ul Dinamo - FCSB, scor 1-1. ”La Zenke, da se vede că are kilograme în plus. L-am văzut când a intrat și cu Steaua, dar și cu noi acum, dar nu vreau să spun eu mai multe. Pe Atman nu l-am sesizat în echipa lui Dinamo, nu l-am remarcat”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Recordmenul selecțiilor de la echipa națională a mai precizat că astfel de jucători ar fi putut ajunge și la Concordia, dar el a preferat o altă strategie. ”Și eu puteam să aduc jucători mai devreme, dar prefer să merg până la iarnă cu jucătorii pe care-i am. Dar, acesta este principiul meu, ceilalți face ce vor ei”, a mai spus Dorinel Munteanu, la Digi Sport.

Tade, soluție de compromis la Dinamo. Ce decizie a luat, după ce l-a impresionat pe Rednic
Vârful francez care în România a mai jucat la CFR Cluj și la FCSB a ales ce număr va purta pe tricou în perioada pe care o va petrece la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Gregory Tade (32 de ani) va purta numărul 51 la Dinamo. Numărul său preferat este 15, pe care l-a avut la CFR Cluj și în prima parte a aventurii de la FCSB, însă la "câinii roșii" este indisponibil, pentru că îi aparține lui Vlad Olteanu. Astfel, atacantul proaspăt adus de Mircea Rednic a ales o soluție inedită: a inversat cifrele.

Și-au ales numerele și ceilalți jucători proaspăt transferați la Dinamo. Astfel, Mattia Montini va purta 43, Naser Aliji - 7, Rachid Ait-Atmane - 24, iar Simon Zenke - 88.






sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii