Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic a renunțat la salariu pentru a aduce jucători la Dinamo

[starttext]





Mircea Rednic


Mircea Rednic a făcut un gest prin care i-a cucerit pe cei din conducerea lui Dinamo, dar și pe fanii echipei din Ștefan cel Mare. ”Puriul” a renunțat la salariile pe următoarele luni pentru a putea aduce jucători. Anunțul a fost făcut chiar de președintele ”câinilor roșii”, Alexandru David.




”Eu am avut surpriza să constat că atunci când am discutat la început despre aducerea unui jucător care ar putea să ne ajute și nu știam sigur dacă putem să reziliem, să facem loc, din punct de vedere financiar, Mircea Rednic s-a oferit, fără să fie rugat, să renunțe la salarii până la iarnă și să aducem. Adică a fost proactiv în direcția asta. Prin tot ce a făcut în săptămânile astea, m-a făcut să descopăr un dinamovist adevărat, care în clipele grele, a trecut de pe margine, de la înjurat, criticat, de la o atitudine nepractică, la o atitudine proactivă.


Bineînțeles că există clauze de performanțe pentru toată lumea. A venit gestul din proprie inițiativă, în ideea de a avea buget pentru a aduce jucători. Și eu am fost surprins când, uitându-mă în ochii lui și spunându-i că vom face tot ce putem să avem bani, mi-a spus că hai să începem de la banii ăștia, la care renunț eu. Ăștia îi avem deja”, a spus Alexandru David, președintele dinamoviștilor.

”Cât își dorește Mircea Rednic. El e specialistul, dacă el consideră că mai are nevoie, vom încerca să-i îndeplinim cerințele, în unele limite. Controlul este dat de limita de buget peste care nu trecem. Ce se întâmplă în interiorul acelei limite, e răspunderea antrenorului. Rămâne oricum Rednic, pentru că a venit pe parcurs, deci nu putem să-l judecăm la primăvară pentru ce a fost acum”, a mai spus oficialul din Ștefan cel Mare.

Video cu declarațiile lui Alexandru David
Ce bani a salvat Mircea Rednic după transferurile făcute la Dinamo
Trăgând linie, Mircea Rednic a dat afară 4 jucători și a adus 5. Chiar și așa, noul antrenor al grupării din Ștefan cel Mare a reușit să facă economie.

Dinamo a salvat nu mai puțin de 32.000 de euro pe lună, după ce a scăpat de salariile lui Subotic (7.000 de euro pe lună), Mezague (9.000), Grozav (10.000) și Delorge (6.000).

Pe de altă parte, cei 5 nou-veniți sunt remunerați cu câte 4.000 de euro pe lună până în iarnă, urmând ca, dacă formația alb-roșie se va califica în play-off, salariile să le fie mărite.


La un calcul simplu, pentru fotbaliștii aduși acum de Rednic, Negoiță trebuie să scoată din buzunar 20.000 de euro pe lună. Asta în timp ce economia făcută după disponibilizări a fost de 32.000 de euro pe lună. Rezultă un profit de 12.000 de euro pe lună, după mișcările făcute de noul antrenor al "câinilor".

Bonusuri de performanță la Dinamo
În cazul în care Dinamo își va îndeplini obiectivul și va ajunge în play-off, salariile fotbaliștilor vor fi mărite. Chiar și așa, cei sosiți acum nu vor câștiga mai mult de 7.000 de euro pe lună, scrie Doardinamo.

Bonusurile consistente vor veni în vară, dacă gruparea din Ștefan cel Mare se va califica în cupele europene. Atunci, fotbaliștii ar ajunge să câștige sume impresionante pentru situația în care se află acum clubul. Dacă ar duce echipa în Europa, jucătorii ar fi recompensați cu peste 10.000 de euro de căciulă, în funcție de contribuția adusă la performanță.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii