Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cu Rednic s-ar putea să fie totul posibil, poate face vreo vrajă și reușește sa-l aduca pe Rotariu


[starttext]



colaj rotariu




Dorin Rotariu este ultimul nume intrat pe radarul celor de la FCSB, iar presa din Belgia a anunțat chiar că negocierile sunt aproape gata, pentru o sumă de două milioane de euro. Cu toate acestea, dinamoviștii vor să-l deturneze din drum și să-l readucă în Ștefan cel Mare.



Atacantul de 23 de ani este împrumutat de belgienii de la Club Brugge în Olanda, la AZ Alkmaar, iar salariul său este unul consistent, de 400.000 de euro pe an, sumă care ar fi aproape imposibil de suportat de FCSB, cu atât mai puțin de Dinamo. Cu toate acestea, dinamoviștii mizează pe "magicianul" Mircea Rednic, care are mână liberă la transferuri.


"Cu Mircea Rednic s-ar putea să fie totul posibil, poate face vreo vrajă, vreun miracol și reușește asta. Ne uităm la declarația lui, care a spus că nu își dorește să se întoarcă în țară. El s-ar putea să aibă de ales, dar rămâne de văzut. Nu intrăm în concurență cu nimeni. Dacă își dorește și putem să-l aducem și reușește Mircea, foarte bine. Dacă nu, noi nu intrăn în competiție cu nimeni. Noi am mai luat jucători care erau doriți și de competitori și au venit la noi. Consider că el știe mai bine ce e bine pentru el", a spus președintele lui Dinamo, Alexandru David.

Transferul lui Rotariu la FCSB, pus în pericol tocmai de Gigi Becali
În plus, dacă ar merge la FCSB, Rotariu nu ar putea rezista criticilor lui Becali. Cel puțin așa spune președintele celor de la Dinamo, Alexandru David.

"Sincer, aș vrea să-l cunosc pe Rotariu, știu că e mai introvertit, poate chiar timid și sunt curios cum ar face față la FCSB după un meci nereușit, când va avea de urmărit un dialog de la distanță, la TV, cu patronul. Sunt chiar curios. Cred că se gândește și el la detaliile astea. Nu e genul care trece relaxat peste astfel de chestii. Și sunt convins că Becali nu va face eforturi să-l menajeze mai ales dacă va da o sumă consistentă pentru el", a precizat David.

Dorin Rotariu a ajuns la Club Brugge în ianuarie 2017 de la Dinamo, când a fost transferat pentru 2.2 milioane de euro. Gigi Becali l-a mai dorit pe Dorin Rotariu și în sezonul trecut, iar la începutul actualei stagiuni, atacantul a fost împrumutrat de Brugges la Alkmaar. Până acum, la olandezi, Rotariu a jucat în 9 meciuri oficiale și a marcat un gol, însă a fost doar de două ori titular și are o medie de doar 9 minute jucate.

1.500.000 de euro e cota de piaţă a lui Dorin Rotariu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de. El mai are contract cu FC Bruges până în vara lui 2020.




sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii