Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic, lovitură pentru FCSB! Vrea să îl împrumute pe Dorin Rotariu la Dinamo!

[starttext]





Mircea Rednic, lovitură pentru FCSB! Vrea să îl împrumute pe Dorin Rotariu la Dinamo!

Luptă intensă pentru serviciile internaționalului român de 23 de ani, care joacă acum pentru AZ Alkmaar, în Olanda. Mircea Rednic vrea să îl împrumute pe Dorin Rotariu, dar totul depinde de rezultatele pe care formația din Ștefan cel Mare le va obține în perioada următoare.




De Rotariu se interesează în această perioadă și Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, care este dispus să îl achiziționeze pe atacant. Becali a avut mereu o slăbiciune pentru fostul vârf al lui Dinamo, pe care a încercat să îl aducă la echipă chiar când acesta îmbrăca tricoul alb-roșilor.

Ar fi lovitura iernii pentru Dinamo! Mircea Rednic vrea să îl împrumute pe Dorin Rotariu!
Venirea lui Rednic pe banca tehnică a “câinilor” a schimbat radical dinamica formației din “Groapă”. Antrenorul a declanșat o adevărată revoluție la nivelul lotului de jucători, fiind aduși nu mai puțin de 5 fotbaliști: Aliji, Ait Atmen, Zenke, Montini și Tade. Toți au venit liberi de contract și au semnat până în vara lui 2020. Doar că planurile tehnicianului nu se opresc aici.

Mircea Rednic vrea să îl împrumute pe Dorin Rotariu. Internaționalul român nu își găsește locul la AZ Alkmaar, nereușind să devină titular la formația olandeză. Mutarea este însă îngreunată de două aspecte extrem de importante. Principala condiție pentru sosirea lui Rotariu este legată de intrarea lui Dinamo în play-off. Dacă gruparea dinamovistă nu va avea nici o șansă pentru acest obiectiv, Rednic nu va deschide nici un fel de negociere. Al doilea impediment îl reprezintă interesul puternic arătat pentru atacant de rivalii de la FCSB.

Lupta dintre FCSB și Dinamo pentru talentatul fotbalist român depinde foarte mult și de dorința celor de la AZ Alkmaar. Olandezii l-au împrumutat în vară din Belgia și, deși s-au arătat încântați de el la antrenamente, nu i-au acordat prea multe minute în meciurile oficiale.




sursa: fanatik.ro
[endtext]

Comentarii