Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gregory Tade ar vrea o scurtă pauză pentru a-și rezolva câteva probleme personale în afara fotbalului

[starttext]





Foto: fcdinamo.ro





Tade are șanse minime să facă parte din lotul dinamoviștilor pentru Viitorul, sâmbătă. Gregory ar putea părăsi echipa o scurtă perioadă ca să-și rezolve niște probleme personale.




Gregory Tade a fost transferat să revitalizeze atacul lui Dinamo, numai că fostul golgeter al Ligii 1 se confruntă cu probleme medicale. Două zile nu s-a putut pregăti alături de colegi, aceasta după probleme musculare, iar Rednic nu vrea să-l ia în calcul pentru deplasarea la malul mării pentru meciul cu Viitorul, de sâmbătă.

În schimb, "Puriul" speră ca atacantul de 32 de ani să fie o variantă pentru intermediara de marțea viitoare, cu CFR.

Atacantul are însă alte planuri. Ar vrea o scurtă pauză pentru a-și rezolva câteva probleme personale în afara fotbalului. Cu toate acestea, Rednic forțează revenirea pe teren a francezului, mai ales că a garantat pentru el. Tade a jucat 13 meciuri în 2018 pentru fosta sa echipă, Maccabi Petah Tikva, marcând de 3 ori. Dar numai în două partide a fost integralist.

4.000 €
este salariul lunar, momentan, al lui Tade în Ștefan cel Mare

Foto: fcdinamo.ro
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii