Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Pe lângă adversarul complicat, Rednic se confruntă și cu probleme de lot înaintea meciului

[starttext]






În urmă cu pregătirea, Gregory Tade se resimte încă după efortul depus în amicalul cu Chiajna de acum 11 zile // FOTO: fcdinamo.ro



Dinamo are sâmbătă un meci extrem de dificil pe terenul Viitorului, echipă despre care mulți specialiști afirmă că e una dintre favoritele la titlu.




Pe lângă adversarul complicat, Rednic se confruntă și cu probleme de lot înaintea meciului.

Nemulțumit de randamentul atacanților, "Puriul" spera să-l arunce în luptă pe atacantul Gregory Tade. Totuși, francezul se resimte încă după efortul depus pe 16 noiembrie la amicalul cu Chiajna, 0-1, fiind în continuare în urmă cu pregătira fizică.

Vârful de 32 de ani se pregătește separat și resimte dureri musculare, fiind șanse mici să poată debuta cu Viitorul.

Alături de Tade, separat s-a pregătit azi și Sergiu Hanca, cel care s-a ales cu o contuzie la genunchi după meciul cu Gaz Metan Mediaș, 1-1. Dacă totul decurge normal, fotbalistul ar putea reintra miercuri în programul normal de pregătire.

În plus, Dinamo nu se va putea baza în deplasarea de la Ovidiu nici pe Mihai Popescu, fundașul central care a fost eliminat, pentru prima oară în carieră, în remiza din ultimul meci din campionat.

Astfel, Rednic se va vedea nevoit să improvizeze din nou în defensivă, urmând să-l folosească, alături de Katsikas, pe unul dintre Denis Ciobotariu sau Ricardo Grigore. 



Foto: fcdinamo.ro
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii