Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dă clubul în judecată! Teddy Mezague acuză Dinamo că i-ar fi falsificat semnătură pe rezilierea contractului!

[starttext]










Dinamo l-a dat afară pe Teddy Mezague, 28 de ani, dar nu scapă așa ușor de francez. Acesta a acceptat rezilierea contractului, însă, conform surselor GSP, nu își mai recunoaște semnătura și amenință clubul cu tribunalul, dacă nu va primi 100.000 de euro!





Fundașul central a stat doar 3 luni în Ștefan cel Mare, iar evoluțiile acestuia nu au convins. Speriați de salariul lunar de 10.000 de euro pe care fostul căpitan al lui Mouscron îl încasa, oficialii roș-albilor i-au propus lui Mezague rezilierea de comun acord a acordului.

Pentru a accepta, "câinii" i-au virat pe loc două salarii restante, adică 20.000 de euro, lucru agreat de francez, care a iscălit imediat actul de "divorț".

Decizia francezului de a nu-și mai recunoaște semnătura este cu atât mai ciudată cu cât, la scurt timp după ce a plecat de la Dinamo, acesta povestea într-un interviu pentru fanatik.ro:

"Am fost judecat după meciul cu Călărași, când am comis o greșeală. Nu am avut însă soluție. Până la urmă, am ajuns la un acord și am reziliat înțelegerea. Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situația mea! Am vorbit doar cu președintele David și am încheiat totul. E foarte posibil ca marea problemă să fi fost salariul meu, considerat destul de ridicat, din ce am auzit. Nu port ranchiună celor de la Dinamo, chiar dacă lucrurile care mi s-au întâmplat au fost greșite".

Influențat de impresari?
Contactat de Gazetă, președintele lui Dinamo, Alexandru David, confirmă disputa cu Mezague și anunță că roș-albii sunt de acord să meargă în instanță pentru a se soluționa problema:

"Oricine se simte nedreptățit poate să apeleze la instanțele de judecată. Noi ne bazăm pe acte și le vom prezenta celor care trebuie să le analizeze atunci când va fi cazul".

Sursele ziarului susțin că rezilierea contractului lui Mezague ar fi fost făcută în prezența agentei Anamaria Prodan, cea care l-a adus la Dinamo, iar acum fundașul este influențat de către un alt impresar al său, nemulțumit că n-a fost inclus în negocierile de reziliere.

Agentul speră să forțeze lucrurile în speranța că bucureștenii vor oferi mai mulți bani pentru a evita un eventual proces.

4 meciuri a jucat Mezague pentru Dinamo în Liga 1
3,75 este media notelor GSP ale lui Mezague, cea mai mică din lotul lui Dinamo





sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii