Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Rednic l-a făcut praf pe Popovici: "E băiat bun, dar nu avem nevoie de băieţi buni pe aici"

[starttext]






FOTBAL:CONCORDIA CHIAJNA-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 BETANO (29.10.2018)



Dinamo a evitat în ultimul moment un nou eşec în Liga 1, iar Mircea Rednic nu şi-a menajat jucătorii, la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş.



Unul dintre cei intraţi în colimatorul tehnicianului dinamovist a fost Sergiu Popovici, jucător venit în Ştefan cel Mare chiar de la adversara de vineri seară.

"O să-i fie greu! O să-i fie greu!", a spus Rednic, când a fost întrebat dacă Popovici va mai juca în mandatul său, după o altă prestaţie slabă.

"Mai mult eu ce pot să-i fac, decât să-l bag în teren să joace? Nu pot să joc eu în locul lui! E un băiat care se pregăteşte, dar trebuie să faci diferenţa. Eşti la Dinamo.

Îmi pare rău pentru el, că e un băiat bun, dar n-avem nevoie de băieţi buni pe aici", a precizat antrenorul de 56 de ani, la conferinţa de presă.

Rednic: "Sunt jucători pe care i-am refuzat şi s-au dus acolo"
Totodată, Mircea Rednic a criticat politica de transferuri anterioară venirii sale. Concret, "Puriul" spune că sunt jucători refuzaţi de Dinamo care au ajuns la Mediaş şi evoluează foarte bine.

"I-am avut şi nu i-am luat. Cum să-i mai luăm acum?", a fost replica tehnicianului, întrebat dacă Dinamo poate transfera vreun jucător de la Gaz Metan.

"E o palmă pentru noi. Jucători pe care noi i-am refuzat şi s-au dus acolo. E echipă în insolvenţă, ştiu care e baremul. Nu pot să aibă contracte mai mari de 4.000 sau 5.000 de euro. Se găsesc jucători, important e să-i cauţi, să-ţi faci timp să-i găseşti şi să ai relaţii.

Mi s-a spus că au fost prezentaţi, dar că nu au suficientă calitate pentru jocul nostru. Şi ma preferat să luăm jucători refuzaţi de alţii. De Mediaş. Au refuzat doi jucători şi noi i-am luat aici", a mai precizat Mircea Rednic.


sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii