Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






”Câinii” au pus în vânzare bilete nejustificat de scumpe pentru meciul cu Mediașul din această seară

[starttext]










”Câinii” au pus în vânzare bilete nejustificat de scumpe pentru meciul cu Mediașul din această seară.




Dinamo - Gaz Metan Mediaș se joacă azi, de la ora 20:30
Dinamo a reușit din nou să își enerveze suporterii. De această dată nu din cauza lipsei performanțelor. Prețurile tichetelor pentru partida cu Gaz Metan sunt considerate mult prea mari de către ultrașii dinamoviști.

Jocul este programat diseară, pe vetusta arenă din Ștefan cel Mare, iar un tichet la tribunele 0 și I, adică singurele zone din care se poate vedea decent confruntarea, costă 40 și 45 de lei!

Reacțiile nu au întârziat să apară pe facebook: "Voi doriți suporteri ori bani? Cu prețurile astea și pe frigul ăsta credeți că vine cineva? Trebuia intrarea gratis... Huooo!" a fost comentariul lui Romeo Radu.

Nicușor Nicușor și-a vărsat și el oful: "Prețuri de Arena Națională! Cum poți să fii atât de bătut în cap, 45 de lei și 40 de lei la tribune?".

PESTE DERBY DE ROMÂNIA
La Dinamo - FCSB 1-1, de etapa trecută, pe Arena Națională, roș-albii au stabilit cel mai ieftin bilet de la tribuna a II-a la 35 de lei. La condiții net superioare, pe cel mai modern stadion al țării, mai ieftin decât la tribuna I a stadionului Dinamo!

În postarea clubului se specifică faptul că din fiecare bilet cumpărat 5 lei vor fi virați pentru tratamentul suporterului dinamovist bolnav de cancer, Dan Cucu. Acestă metodă nu îi îmbunează însă prea mult pe fani, iar utilizatorul facebook Link Dump a propus o altă variantă: "35 de lei pentru Dan Cucu și 5 lei pentru intrare. Așa vin cu tot neamul!". 




sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii