Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor va reveni de luni la antrenamentele normale ale lui Rednic

[starttext]









Dan Nistor va reveni de luni la antrenamentele normale ale lui Rednic, iar dacă nu vor apărea complicații, poate fi titular cu Gaz Metan.




Surprize, surprize! Ieșit accidentat în Derby de România, de l-a panicat și pe Mircea Rednic, care spunea: "Din cauza terenului execrabil, îl pierdem pentru 2-3 săptămâni", Dan Nistor va reveni mult mai devreme decât se preconiza.

Mai exact, de luni începe antrenamentele normale cu dinamoviștii și poate chiar să joace vineri, cu Gaz Metan Mediaș. Astfel, roș-albii nu trebuie să ia în calcul să evolueze fără căpitanul echipei, un fotbalist pe care același Rednic l-a recomandat ca fiind printre puținii cu personalitate din lotul pe care l-a moștenit.

Nistor a ratat un singur meci în acest sezon pentru roș-albi, cel cu Dunărea Călărași (1-1), din cauza unor probleme medicale. Doar în două partide n-a fost integralist, în rest are toate minutele jucate în alte 12 runde.

5 goluri și 3 assist-uri are Dan Nistor în 16 meciuri pentru Dinamo în toate competițiile acestei ediții.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii