Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Savenco: "Suntem epuizați! Nu mai puteam sta în picioare!"

[starttext]











Dan Savenco, pivotul lui Dinamo, vorbește despre victoria cu Cocks, dar și cum s-au montat "câinii" după ce au pierdut în ultima secundă, în Norvegia.





Dinamo a câștigat miercuri seara, 24-22 cu Riihimaen Cocks, campioana Finlandei. A fost al cincilea meci pe teren propriu încheiat cu a cincea victorie. Un succes care s-a conturat însă greu, finlandezii necedând niciun moment. Dan Savenco dă declarații, dar ne roagă să stea așezat pe parchet, pentru că efectiv nu-l mai ascultă picioarele.

- Dane, un meci epuizant, de luptă! Ați luat însă cele două puncte, ceea ce e mai important.
- Așa e. Vă spun sincer că suntem epuizați. Deplasarea din Norvegia ne-a stors. Am avut și ghinion, am pierdut legăturile dintre avioane, am așteptat prin aeroporturi... Meciuri din trei în trei zile, nu mai putem sta în picioare. Cred că acum, în ultimul meci, 70 la sută ne-au ajutat suporterii. Le mulțumim, fără ei nu am fi câștigat niciodată. Ne bucurăm ca avem asemenea suporteri și că ne dau energie.

- Finlandezii au venit să se bată!
- Ei nu mai aveau nimic de pierdut. Doreau doar să se afirme, să demonstreze că nu întâmplător au ajuns să joace în Liga Campionilor. Să facă o figură frumoasă. Pentru noi era altceva, punctele erau vitale, era presiune. Acum mai avem un singur meci, la Thun, e finala. Trebuie să câștigăm, altfel ne batem joc de munca noastră de până acum!
Victoria, altă variantă nu există

- Greu să vă remontați după ce ați pierdut, prostește ați spune, la Elverum?
- A fost greu în primele cinci minute de după joc. Apoi ne-am spus că trebuie să uităm. Clar, e o înfrângere dureroasă, dar nu ne mai consola cu nimic să ne lamentăm. Trebuie să învățăm din aceste greșeli.

- Ai amintit de finala cu Thun. Nici elvețienii nu mai au șanse.
- Credeți că se vor da la o parte că vine Dinamo? Noi, românii, așa suntem obișnuiți, să trebuiască să luptăm până în ultima clipă. Cu punctul din Norvegia, altfel stăteau lucrurile. Dar, așa, mergem să câștigăm. Altă variantă nu există. Va reveni și Bannour, îl așteptăm, e cel mai bun inter dreapta din România și avem nevoie de el.

- A pus Dinamo campionatul pe planul al doilea în această perioadă?
- Nu putem pune niciodată campionatul pe planul al doilea. Suntem campioni, trebuie să rămânem campioni. Doar că a fost o perioadă grea, cu jocuri nereușite cu Steaua, la Turda. Nu putem spune că nu a existat motivație la un meci cu Steaua, numai că atât am putut noi atunci. Cred că e vorba tot de oboseală. Dar aceasta va trece dacă Dinamo va reuși să se califice din grupă! Ar fi prima echipă din România și o mare satisfacție.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii