Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se schimbă patronul? Rednic a lăsat de înţeles că Lucescu se implică deja la Dinamo

[starttext]






Se schimbă patronul? Rednic a lăsat de înţeles că Lucescu se implică deja la Dinamo: ”Sunt şi alţii care vor să se implice, nu numai el!”



Mircea Rednic susţine că sunt mai mulţi oameni cu bani care sunt interesaţi să investească la Dinamo. Printre ei s-ar afla şi Mircea Lucescu.




Ionuţ Negoiţă caută de ceva vreme să vândă clubul, însă până acum n-a avut prea mult succes. În ultima perioadă s-a vorbit chiar şi despre o implicare financiară a lui Mircea Rednic şi Mircea Lucescu. Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că există o asemenea posibilitate, dar susţine că sunt şi alte persoane care ar vrea să investească la Dinamo.

”Văd că se vorbeşte. Eu acum sunt antrenorul echipei Dinamo, Dinamo are un patron, aţi auzit voi ceva, dar nu ştiţi cum stau lucrurile. Şi nu e numai Mircea Lucescu, sunt mai mulţi oameni care vor să se implice. (n.r. întrebat dacă şi el) Din moment ce am semnat la Dinamo, normal că vreau să mă implic. (n.r. Cum ar fi o colaborare Mircea Rednic - Mircea Lucescu?) Vorbim fotbalistic, că financiar nu cred. Nu scoţi de la nea Mircea un leu. Trebuie să ai argumente”, a declarat Mircea Rednic.


Antrenorul lui Dinamo a lăsat de înţeles că Mircea Lucescu s-a implicat deja financiar la Dinamo şi încearcă să-i motiveze cu prime pe jucători: ”Toţi au primă în contract. Eu nu am dat nicio primă. Am dat şi nu mi-au luat banii. Dacă ei se gândesc la mine şi la banii mei. La meciurile astea chiar nu se mai pune problema de primă. Banii vin, când ai performanţe, banii vin. De la mine, de la nea Mircea, vin. De peste tot vin. Numai să câştigăm”.





sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii