Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gheorghe Mihali spune ca sunt șanse ca ”haita” să prindă un loc în primele 6


[starttext]



Mihali, dreapta, alături de Florin Prunea și Ionuț Lupescu




Fostul stoper al ”câinilor”, Gheorghe Mihali, 52 de ani, spune că sunt șanse ca ”haita” să prindă un loc în primele 6 și consideră că echipa are calitate, în ciuda criticilor generale.




- Domnule Mihali, cum vi se pare Dinamo în ultima perioadă?
- Se observă clar o schimbare în bine de când a venit Rednic. Totuși, înainte echipa marca mai mult și își crea mai des ocazii de gol. Depinde cum privești lucrurile, pentru că la fel de adevărat este și că nu se mai primesc goluri. Dinamo se apără bine în sfârșit.

- Derby de România, 1-1 cu FCSB, cum vi s-a părut?
- Mi-a plăcut Dinamo în prima repriză, a fost mult peste Steaua și ca atitudine, și ca posesie. Golul primit i-a destabilizat puțin în partea secundă. Stau și mă gândesc, și tind să îi dau dreptate lui Rednic când spune că ai noștri puteau să câștige dacă aveam un atacant bun care să înscrie. A fost o șansă mare în acest meci ca Dinamo să câștige, dar asta este.

- Calitatea lotului cum vi se pare?
- Am spus și repet: Dinamo are un lot de play-off cel puțin! Haideți să terminăm cu scuzele că nu se investește la Dinamo și să nu ne mai plângem atât.

"MI-A PLĂCUT SORESCU"
- Nu simțiți nevoia de întăriri?
- Poate un atacant și un fundaș central.

- Vă place cineva în mod special din "haită"?
- E băiatul ăsta care a jucat fundaș dreapta, Sorescu. Mi-a plăcut foarte mult pe postul ăsta și trebuie să îl felicităm pe Rednic pentru că el l-a reprofilat acolo. I-ar trebui puțin mai mult tupeu să urce în atac, mai ales că el la bază e aripă ofensivă, dar repet, mi-a plăcut mult în meciurile cu Steaua și Voluntari.

"O SĂ VEDEȚI SURPRIZE!"
- Ce șanse are Dinamo să ajungă în play-off?
- Sunt doar 3 puncte până acolo, există șanse. Bine, așa și Chiajna are șanse, că e tot acolo, sunt mai multe echipe.

- Urmează un program greu pentru "câini".
- E adevărat, Viitorul și CFR sunt adversari dificili.

- Se poate mulțumi Dinamo cu remize în aceste jocuri?
- Sub nicio formă! Trebuie să bată tot. Dar nu îmi fac griji foarte mari pentru că, ați văzut, Craiova se mai încurcă, Astra la fel. În orice caz, dacă Dinamo va intra în play-off, o să vedeți după ce surprize va face această echipă.

"Dinamo are nevoie în atac de un jucător valoros, în stilul lui Gnohere, care să nu stea decât în careu, să pândească gura porții"Gheorghe Mihali

"Suporterii să o lase mai moale cu contestatul conducerii, pentru că bani s-au investit, sunt salarii mari. Că jucătorii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor e altceva. Dacă nu era Negoiță, Dinamo avea soarta Rapidului, cădea prin liga a patra"Gheorghe Mihali

17
goluri în 175 de meciuri a marcat Mihali pentru Dinamo în Liga 1

2
titluri și 2 Cupe ale României a câștigat Mihali în tricoul lui Dinamo


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii