Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii care vând cele mai multe tricouri şi câţi bani au făcut roş-albii anul trecut din merchandising

[starttext]





VIDEO EXCLUSIV | Capitolul la care Dinamo rămâne o candidată la titlu! Jucătorii care vând cele mai multe tricouri şi câţi bani au făcut roş-albii anul trecut din merchandising




Deşi traversează o perioadă tulbure în ceea ce priveşte performanţele sportive, Dinamo rămâne una din cele mai importante echipe ale României, iar clubul roş-alb continuă să facă paşi importanţi în ceea ce priveşte marketingul.




Odată cu venirea lui Mircea Rednic, roş-albii speră să reintre în cursa pentru play-off, dar au planuri importante şi în celelalte departamente ale clubului.

Directorul de marketing al clubului, Andrei David, a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile roş-albilor pentru perioada următoare. Dinamoviştii au avut încasări de aproape 500.000 de euro din merchandising în sezonul trecut, dar speră ca 2019 să fie un an şi mai bun din acest punct de vedere. Se pregăteşte astfel deschiderea unui magazin pentru fani într-o zonă centrală.


"Sezonul trecut, anul trecut, am avut venituri de 1.500.000 de euro. Din asta, drepturile de imagine şi publicitate au fost undeva la 1.100.000 de euro, iar 400.000 sunt din merchandising.

Ne gândim serios în deschiderea unui nou punct, undeva mai înspre mijlocul oraşului.

Avem şi un punct de vânzare mobil care merge cu echipa la meciuri prin ţară. Veniturile din merchandising au crescut de la an la an. Am avut o creştere în ultimii doi ani de 50-60%, de la an la an, deci o creştere exponenţială foarte mare", a declarat Andrei David.

Nistor şi Hanca, cei mai căutaţi

În ceea ce priveşte vânzarea de tricouri, roş-albii speră să încheie anul cu aproape 9000 de bucăţi vândute. Cele mai căutate sunt cele cu numărul "10", purtat de căpitanul Dan Nistor. Pe locul doi în topul vânzărilor sunt cele cu Sergiu Hanca, în ciuda faptului că mijlocaşul nu s-a aflat în cea mai bună formă în ultimul timp.

Oficialii din Ştefan cel Mare au în derulare şi mai multe acţiuni dedicate fanilor. Pe lângă programul de tip socios "Doar Dinamo Bucureşti", roş-albii au în derulare programul "Ora de Dinamo", prin care sunt împărţite bilete şi materiale promoţionale în şcolile din Bucureşti.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii