Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Salvarea lui Dinamo în acest sezon se numeşte Salomao. E unicul marcator al lui Dinamo din ultimele trei partide

[starttext]




VIDEO EXCLUSIV | Cine o ţine pe Dinamo în spate în acest sezon. Cifrele celor care trebuie să dea goluri sunt la pământ





Dinamo e pe locul nouă în Liga I şi tot pe nouă şi în clasamentul golurilor marcate în acest sezon. Chiar dacă apărarea e şi mai slabă, jucătorii din atac nu reuşesc să-şi facă deloc treaba. Sunt însă salvaţi de un jucător care are în "fişa postului" mai degrabă pasa decisivă: portughezul Diogo Salomao.




A trecut mai bine de o lună de când un gol de-al lui Dinamo era marcat de un atacant. Era chiar primul meci cu Rednic pe bancă, 1-1 cu Dunărea Călăraşi. Daniel Popa marca pentru a restabili egalitatea. Cifrele atacanţilor sunt dezastruoase. Au marcat în total doar trei goluri. Unul Popa, unul Axente şi unul Moldoveanu. Salvarea lui Dinamo în acest sezon se numeşte Salomao. E unicul marcator al lui Dinamo din ultimele trei partide.

”Atacanţii, mijlocaşii au momente când totul se complică şi nu reuşesc să marcheze dar sunt şi momente când intră absolut tot în poartă. Poţi să înscrii şi cu spatele, dacă intră în poartă, intră. Sunt sigur că şi cei din atac vor marca. S-a întâmplat anul trecut, cu Popa care a înscris foarte multe goluri în play-out” a declarat mijlocaşul pentru Telekom Sport.


6 - şase goluri a înscris Salomao pentru Dinamo în acest sezon. În total, portughezul are 15 goluri şi 16 pase decisive pentru roş-albi, în 56 de partide.

Salomao e golgheterul echipei. A înscris de şase ori, adică mai mult de o treime din golurile formaţiei lui Rednic. În acest retur, reuşitele portughezului i-au adus lui Dinamo 5 puncte extrem de importante. A marcat cu FC Voluntari, cu  Gaz Metan şi cu rivalii de la FCSB.

”A fost un gol important pentru că l-am marcat în derby, este un gol cu o valoare mai mare”, a declarat dinamovistul în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Dinamo e acum la cinci puncte de playoff şi speră la o minune care să o ajute la îndeplinirea obiectivului. Pentru alb-roşii urmează partide de foc cu Viitorul,CFR, cu Hermannstadt, cu Craiova şi cu Astra.

”Este un pic de neliniştie la echipă putem spune, pentru că avem o situaţie complicată şi tot ceea ce ne aşteaptă de acum înainte", a mai spus Salomao.

În clasamentul Ligii I, Dinamo ocupă în acest moment locul nouă  cu 18 puncte la egalitate cu Hermannstadt, echipa lui Vasile Miriuţă.

Cu Rednic pe bancă, alb-roşii au obţinut în campionat, 4 egaluri şi o victorie cu FC Voluntari. 


sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii