Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuţ Lupu: ''Oricât de bun jucător ai fi, îţi trebuie o lună sau două să te acomodezi. În 2 luni se termină campionatul la noi''

[starttext]




danut lupu1




Venirea lui Mircea Rednic a adus şi transferurile la Dinamo. Nemulţumit de jucătorii pe care i-a găsit, "Puriu" a decis că este nevoie să jucători noi capabili să ducă echipa în playoff. Mattia Montini este al 5-lea transfer al lui Mircea Rednic la Dinamo, după Gregory Tade, Naser Aliji, Rachid Ait-Atmane și Simon Zenke.




Dănuţ Lupu nu este impresionat de ultimele mutări făcute de clubul lui Ştefan cel Mare.

"Eu nu ştiu de ce Mircea aduce aceşti jucători pentru că oricât de bun jucător ai fi, îţi trebuie o lună sau două să te acomodezi. În 2 luni se termină campionatul la noi. Ce faci cu ei?! Nu pot să te ajute mare lucru", a spus Dănuţ Lupu la Digi Sport Matinal.

În schimb, Lupu e convins că cel "mai bun transfer" al celor de la Dinamo este păstrarea lui Dan Nistor la echipă. Căpitanul "câinilor" a fost dorit în această vară de Gigi Becali la FCSB.

"E singurul jucător care poate să facă o diferenţă în echipa aia", a mai spus Lupu.

Dan Nistor s-a accidentat în derby-ul Dinamo - FCSB
Dan Nistor (30 de ani), căpitanul lui Dinamo, a rezistat doar 32 de minute în Derby de România. Din cauza gazonului sub orice critică mijlocașul s-a accidentat și n-a mai putut continua partida. Nistor a primit îngrijiri medicale, apoi a încercat să mai joace, dar a făcut semn că nu mai poate și a fost înlocuit cu Mihai Neicuțescu imediat după golul marcat de Diogo Salomao din penalty, înainte de pauză. Nistor are probleme musculare și va lipsi de pe gazon trei săptămâni.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii