Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo spune STOP transferurilor. Rednic testează azi nou-veniții

[starttext]





rednic mihaescu


Odată cu revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo, fanii alb-roșiilor au început să spere din nou. La un joc pe măsura așteptărilor, la calificarea în play-off, la transferuri de jucători cărora numai un dinamovist vechi le poate insufla spiritul grupării din Ștefan cel Mare.




Și, cel puțin pe piața transferurilor, Dinamo a fost cea mai activă echipă din Liga 1 în ultimele două săptămâni. 4 jucători au plecat - Subotic, Mezague, Grozav, Delorge - și nu mai puțin de 5 au venit: Naser Aliji, Rachid Ait-Atmane, Simon Zenke. Gregory Tade și Mattia Montini.


Președintele "câinilor", Alexandru David, a vorbit despre campania de achiziții și despre ce se va întâmpla în perioada următoare la gruparea din Ștefan cel Mare.

"Au semnat pe un an și jumătate, adică acest sezon și încă un sezon începând din vară.” a declarat Alexandru David, pentru RD1948.

"În acest moment, lucrurile sunt clare, până la pauza de iarnă, rămân așa. Doar în cazuri excepționale, nu vreau să spun 100% că nu se va mai întâmpla nimic. Noi vom face ce am făcut în ultimele săptămâni, vom încerca să îi oferim antrenorului tot ce are nevoie.

Dacă are nevoie de jucători, facem tot ce putem să îi aducem. Singurul lucru de care a fost condiționat, este cel legat de buget. Avem o limită maximală, pe care nu o putem depăși. În acest moment, din discuțiile avute cu Rednic, nu e cazul să mai facem niciun fel de mișcare. În proporție de 99%, lucrurile așa vor rămâne.” a mai spus Alexandru David.

Dinamo speră la play-off
Oficialul "câinilor" a ținut să întărească faptul că obiectivul lui Dinamo rămâne calificarea în play-off.

“Sper ca după această pauză prilejuită de meciurile echipei naționale, cel puțin o parte din jucători să debuteze. Zenke a fost deja în teren, dar și ceilalți. În funcție de cum va gândi Mircea Rednic meciurile care urmează, sunt convins că îi veți vedea la lucru pe toți.


Speranțele la play-off au crescut și sunt convins că odată cu venirea lui Mircea Rednic, lucrurile vor intra în normalitatea pe care ne-o dorim cu toții. Vă spun acest lucru și prin prisma rezultatelor din ultimele partide, dar și bazându-mă pe informațiile pe care le am din jurul echipei. E liniște, toată lumea e concentrată, lucrurile sunt tratate mai serios și asta mă face bucuros.”, a încheiat Alexandru David.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii