Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic: "E mai greu decât mă aşteptam. Bine că nu am pierdut"

[starttext]







FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 BETANO (23.11.2018)




 Mircea Rednic era convins că va reuşi să o califice pe Dinamo în play-off, în momentul revenirii în Ştefan cel Mare, însă tehnicianul recunoaşte că misiunea sa este mai dificilă decât s-ar fi aşteptat.




Alb-roşiii au o singură victorie în ultimele 10 etape, iar vineri, în meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan, au evitat un nou eşec la ultima fază.

"E mult mai greu! Totuşi, sunt mulţi jucători pe care îi cunoşteam, care au fost refuzaţi de Mediaş şi care sunt aici, la noi, şi joacă titulari. Câţiva jucători de la echipa adversă au fost propuşi aici şi s-a spus că n-au destulă calitate pentru Dinamo. Când îi vezi cum joacă, îţi pui întrebări.

E greu, mai ales în conjunctura asta, când ai nevoie de puncte, presiunea e foarte mare, iar jucătorii tineri nici nu au multă experienţă şi chiar nu te ajută. A fost şi cazul lui Moldoveanu, care a fost inexistent în prima repriză. Practic, am jucat cu 10 oameni, îmi asum echipa pe care am ales-o, îmi asum schimbarile.

Bine că n-am pierdut. Şi un punct poate o să ne ajute. Cu toate că vin meciuri foarte grele", a declarat Rednic, la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Gaz Metan.

Nemulţumit de mai mulţi jucători, "Puriul" anunţă schimbări în echipă. Mai ales în defensivă, unde Dinamo continuă să aibă probleme.

"Acum iar trebuie să schimb apărarea, pentru că au fost câţiva jucători care nu s-au ridicat la nivelul jocului. Mai ales acum, când avem cu Viitorul, cu CFR, cu Craiova, cu Astra, e alt nivel", a explicat Mircea Rednic.





sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii