Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Continuă revoluția! Rednic a anunțat alte transferuri la Dinamo

[starttext]





FOTO: Cristi Preda



Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susținut în această dimineață o conferință de presă înaitnea meciului extrem de important pe care "câinii" îl joacă sâmbătă, în deplasare, cu Viitorul.




Viitorul - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:00,  în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!
"Unii se distrează de Ziua Națională, mănâncă un mic, beau o bere, iar noi jucăm la minus nu știu câte grade.

"Am început să fim mai omogeni. Nu trebuie să ne punem problema de prime acum, rezultatele sunt cele mai importante. Nu dau nicio primă pentru meciul cu Viitorul. Oricum, banii vin, important e să câștigăm", a declarat Rednic.

Antrenorul dinamoviștilor a vorbit și despre jucătorii veniți în probe la Dinamo, fundașul central Abdel Diarra (23 de ani) și extrema stânga Andy Kawaya (22 de ani).

"Știam că jucătorii care vin nu au jucat, sunt jucători pe care îi cunosc, am informații pozitive despre ei. Ei vor fi la capacitate de  100% după cantonamentul de iarnă din Antalya.

În iarnă vor veni alți jucători, vor veni fotbaliști cu care am vorbit deja sau alți fotbaliști sub formă de împrumut. Ne vom întări, până atunci trebuie să ne descurcăm cu ce avem", a mai spus Rednic.

 Acesta a declarat încă o dată că e optimist în ceea ce privește șansele echipei sale de a prinde play-off-ul.

"Matematic, avem șanse să prindem play-off-ul. Am văzut și în Belgia cazuri în care echipe care aveau puncte puține au reușit să câștige campionatul. Putem visa, e gratis.

Eu sunt ferm convins că ne vom califica în play-off. Fiecare să-și vadă de treaba lui, dar eu voi fi judecat, eu voi răspunde în fața suporterilor", a declarat Rednic, la conferința de presă din această dimineață. 





sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii