Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pe care dintre noii veniţi pariază Florin Prunea

[starttext]





VIDEO | Soluţia salvatoare pentru Dinamo! Pe care dintre noii veniţi pariază Florin Prunea




Gregory Tade a fost al doilea golgheter străin din istoria României, după brazilianul Wesley. Francezul care a trecut şi pe la FCSB tocmai ce a semnat cu Dinamo iar Florin Prunea mizează că atacantul va fi arma secretă a câinilor în lupta pentru play-off.




Gregory Tade vrea să îşi dea un restart tot în Liga I. Ultima experienţă din Israel nu a fost pe placul vârfului de 32 de ani care bifează a treia echipă în Româania, după CFR cluj şi FCSB.

"Nu cred că Tade a uitat fotbalul. Poate fi o soluţie bună. Depinde cum este şi din punct de vedere fizic. Dar este un jucător care nu poate să uite fotbalul. Este un jucător bun. Eu sunt sigur că va ajuta Dinamo. Orice este posibil, Mircea a reuşit într-un timp foarte scurt să repună echipa pe linia de plutire. Dinamo are un program greu, dar eu cred că uşor, uşor, trebuie să revină  acolo sus. Meciul important a fost meciul cu FCSB-ul, unde a avut loc împăcarea cu suporterii.şi lucrul acesta este cel mai important" crede Florin Prunea.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii