Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marco Ehmann nu a apucat să debuteze în echipa mare a lui Dinamo însă joaca meci de meci la naţionala României U19

[starttext]





VIDEO | Dinamovistul premiat de Mircea Rednic înainte de meciul cu Gaz Metan! Acum aşteaptă cel mai important "cadou": debutul în prima echipă





La 18 ani, Marco Ehmann nu a apucat să debuteze în echipa mare a lui Dinamo. Joacă însă meci de meci la naţionala României U19. Şi asta chiar dacă nu cunoaşte o boabă de română. Fotbalistul este născut şi crescut în Germania, din părinţi români. Iar una dintre performanţele carierei sale este calificarea la Turul de Elită, ultima fază dinaintea Campionatului European de anul viitor.





Înainte de partida Dinamo - Gaz Metan, scor 1-1, Ehmann a fost premiat de Mircea Rednic pentru performanţa de la echipa U19 şi tânărul fundaş speră ca în scurt timp să primească şansa debutului la echipa de seniori a roş-albilor. Până atunci, Ehmann îşi face planuri pentru tragerea la sorţi a Turului de Elită U19.

"Sper că Germania va fi în grupa noastră, pentru că ştiu o grămadă de jucători din echipă. Le cunoşti secretele? Da, chiar aş putea să îl ajut pe antrenor în privinţa tacticii pe care o vom aborda. Avem o echipă bună, am muncit să ne calificăm şi vom face tot ce depinde de noi", a spus Ehmann imediat după ce a fost premiat de Dinamo cu o minge.





sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii