Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Marius Niculae : ''Fără investiţii, fără o strategie pe minim doi ani, nu poţi să ai performanţe, e clar''

[starttext]






VIDEO EXCLUSIV | Marius Niculae deplânge situaţia echipei sale de suflet: ”Au ajuns rivalii să râdă de noi!”



Dinamo se îndepărtează din ce în ce mai mult de locurile de play-off. După 16 etape, roş-albii sunt pe locul 10, la 5 puncte de ultimul loc ce asigură participarea în play-off şi la 15 puncte de liderul CFR Cluj. Nici cei mai înfocaţi dinamovişti nu privesc cu optimism viitorul echipei. Marius Niculae nu face excepţie. Cea mai mare durere este faptul că rivalii fac glume pe seama echipei din Ştefan cel Mare.




Cinci trofee a câştigat Marius Niculae în tricoul lui Dinamo, echipa la care s-a format ca jucător şi care i-a deschis drumul spre fotbalul mare. Situaţia în care se află acum echipa din Ştefan cel Mare este cu atât mai dureroasă, cu cât nici evoluţia jucătorilor nu dă speranţe pentru o eventuală calificare în play-off. Marius Niculae se teme ca nu cumva să se repete dezamăgirea din sezonul trecut, când Dinamo a jucat în play-out. ”Pe mine mă doare situaţia în care a ajuns Dinamo. Se chinuie să ajungă în play-off şi nu prea mai au şanse. Fără investiţii, fără o strategie pe minim doi ani, nu poţi să ai performanţe, e clar. Şi mai ales că imediat cum apare un jucător îl vând. Când un jucător confirmă îl vând şi se simte în cadrul echipei. Cu siguranţă nivelul la care a ajuns echipa e clar că trebuie să schimbe mulţi jucători acolo. Chiar dacă Mircea Rednic va aduce jucători de valoare nu ştiu dacă va avea timpul necesar pentru a se integra în echipă”.
Nici derby-urile nu mai sunt ce erau pe vremuri, când Marius Niculae apăra din teren culorile alb-roşii. Suporterii şi-au pierdut răbdarea, iar marii rivali  nu ratează nicio ocazie de a face glume pe seama dinamoviştilor.


”Toată lumea ştie că suporterii lui Dinamo sunt oameni inteligenţi. Şi asta se vede prin coregrafiile lor, prin mesajele lor, e clar că simt că ceva nu e în regulă acolo. Nu prea au ce să vadă la meciuri, cu toate că nu sunt de acord cu lucrul acesta şi ca şi în unul din imnurile noastre, fie vreme bună fie vreme rea, trebuie să susţinem Dinamo. Dar probabil s-au săturat de atâtea promisiuni, de atâta New Dinamo, proiecte New Dinamo şi aşa mai departe şi rivalii noştri râd de noi pentru că nu mai suntem de mult acolo unde ne e locul. La Dinamo, mentalitatea cu care am crescut eu, exista doar locul I. Adică dacă terminam pe locul 2 era înfrângere şi era deranj ca să zic pe româneşte”, a declarat Marius Niculae în exclusivitate pentru Telekom Sport.






sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii