Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dică a spus că golul primit a fost direct influențat de reacția ultrașilor din ”Peluza Cătălin Hîldan”


[starttext]




Olimpiu Morutan, Nicolae Dică, Diogo Salomao




 Nicolae Dică (38 de ani) a găsit mai mulți ”vinovați” pentru remiza din Derby de România. După ce a dat vina pe gazon, care s-a prezentat în condiții execrabile, pe arbitri, pe care i-a acuzat voalat că i-a ajutat pe ”câini”, tehnicianul roș-albaștrilor i-a găsit vinovați și pe suporterii lui Dinamo. Dică a spus că golul primit a fost direct influențat de reacția ultrașilor din ”Peluza Cătălin Hîldan”.




Nicolae Dică va vorbi ”la rece” despre derby-ul cu Dinamo, despre situația accidentaților din lot, despre gazonul de pe Arena Națională și variantele de stadioane pe care le iau în calcul roș-albaștrii pentru a evolua în continuare, dar și despre multe alte subiecte vineri, 16 noiembrie, când va fi prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, de la ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Chestionat cum comentează dificultățile pe care le-au avut jucătorii săi la cornerele executate de către dinamoviști în prima repriză și că Moruțan dădea impresia că dădea în minge pentru a scăpa de ea, Dică a replicat: ”Da, săracu’! Era bombardat din tribună”.

Jurnaliștii au insistat asupra subiectului și au spus că Moruțan a fost cel care a greșit și la faza din care a ieșit penalty-ul din care a marcat Salomao. Dică a rămas consecvent și și-a menținut ideea.”Păi, da, așa am primit golul! Nu-i putem controla pe suporterii lui Dinamo, n-ați văzut?”, a mai spus Dică.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii