Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Crăciunescu: ''Mihai Popescu a fost eliminat gratuit!''

[starttext]




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 BETANO (23.11.2018)



Elevii lui Mircea Rednic au obținut un egal chinuit pe teren propriu, după un meci în care Mihai Popescu a fost eliminat.




Centralul Iulian Călin i-a arătat cel de-al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu fundașului dinamovist în minutul 87 al partidei, la scorul de 0-1. Mihai Popescu fusese avertizat și în minutul 55.

Prezent în studioul Digi Sport, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat cele două faze în care apărătorul "câinilor" a văzut cartonașul galben și a rămas uluit. Verdictul specialistului: Mihai Popescu a fost eliminat gratuit! Mai mult decât atât, conform specialistului, fundașul dinamovist nu ar fi meritat nici primul "galben".

"Eu nu i-aș fi dat galben. Vine din lateral, nu îl calcă, nu nimic. Pune piciorul lângă piciorul lui. Dacă ăsta e fault de galben, să mă ierte Dumnezeu! Picior lângă picior. Nu îl calcă. Fault de joc, dar pentru ce să dai galben?", a spus Ion Crăciunescu după ce a văzut faza primului galben.

"Haideți să ne uităm și la cel de-al doilea fault. Ăsta este de galben? Al doilea galben? Poate ne apropiem așa de un galben din două faulturi. Uitați-vă acolo! Omul joacă mingea, nu se duce pe picior, nu se duce cu talpa, nu nimic. Amândoi jucătorii vin în alergare. Să dai al doilea galben și roșu?", a mai afirmat Ion Crăciunescu, referindu-se la faza în care Mihai Popescu a primit cel de-al doilea galben și a fost eliminat.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii