Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce se întâmplă cu Naser Aliji

[starttext]





VIDEO |  Ce se întâmplă cu Naser Aliji, primul transfer reuşit de Rednic la Dinamo: "Puteam să-i reziliem contractul!" Înţelegerea făcută cu jucătorul



Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate. Naser Aliji, cel mai important transfer al lui Mircea Rednic după revenirea la Dinamo nu va putea să joace în tricoul roş-alb până în 2019, iar tehnicianul din Ştefan cel Mare a oferit detalii despre situaţia fundaşului.




Fundaşul este aşteptat să revină până pe 9 ianuarie şi să fie apt din punct de vedere fizic pentru a putea ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul: clasarea pe o poziţie de play-off.

Rednic spune că Aliji nu a costat-o pe Dinamo niciun euro şi că acesta va fi pus pe liber dacă nu va fi în cea mai bună formă la reunirea lotului din ianuarie.


"Legat de Nasser (n.r. Aliji) a fost o decizie luată împreună. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul, nu ne-a costat niciun euro. Depinde de el dacă îşi poate rezolva micile probleme pe care le are şi când va veni pe 9 ianuarie, el trebuie să fie la 100%. Dacă nu, ne vom despărţi.

Am foarte multe informaţii pozitive despre el, l-am văzut la antrenamente şi am încredere în el", a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.





sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii