Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






„Am făcut eforturi pentru Contra. Să ducă contractul la final!”

[starttext]





Interviu Cosmin Contra, Saftica, 10.03.2017, Foto : Cristi Preda




Adrian Mutu a vorbit despre problemele de la Dinamo, dar și despre plecările și venirile de jucători care se vor întâmpla în această vară în Ștefan cel Mare. 

despre problema cu stadionul Dinamo „Noi dorim să ne întâlnim cu toți pentru a rezolva problema. Este în avantajul tuturor să se rezolve toate lucrurile. Eu am fost și m-am uitat la mai multe arene pentru a vedea unde am puta juca. Cea mai bună soluție este Arena Națională”

despre Palic, Penedo și Nemec: „Palic și Penodo au primit oferte de prelungire din partea noastră, iar Nemec este jucătorul lui Dinamo pe încă un an. Totuși pot să vă spun am primit o ofertă bună din Anglia pentru el. Vom analiza și vom vedea ce este mai bine pentru toată lumea”

despre Vali Lazăr și Paul Andon: „Vali Lazăr este dorit în Israel, iar pentru Anton așteptăm răspunsul de la Getafe. Conteazză fiecare ban pe care am putea să îl încasăm.
despre Cosmin Contra: „Pentru Contra am făcut niște eforturi financiare foarte mari și ne dorim să își ducă contractul până la final. Tot ce a cerut Cosmin noi am început să rezolvăm, Și la Săftica se vor face modernizări. Doresc să îi facem un lot cât mai bun lui Cosmin pentru sezonul viitor”



despre Adrian Petre: „Nu cred că Adrian Petre poate să îl înlocuiească pe Nemec la Dinamo. El este un fotbalist bun, dar trebuie să o ia pas cu pas. Sunt sigur că el o să ajute mjult fotbalul românesc”
despre întâlnirea cu Gigi Becali: „Am fost la Gigi Becali și am vorbit mai multe. Nu mă ascund că m-am întâlnit cu dânsul, deoarece ne cunoaștem de mult timp”


despre echipa națională: „Avem șanse minime să ne calificăm la CM. Dar dacă nu calificăm, atunci eu cred că e bine să ne despărțim de dânsul. Însă nu știu ce obiectiv a avut el” 


sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii