Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adversari cu greutate pentru Dinamo în preliminariile UEFA Europa League

[starttext]









Dinamo a terminat stagiunea 2016/2017 pe locul trei în Liga 1 și s-a calificat în cupele europene după o pauză de 5 ani. Formația lui Cosmin Contra va evolua în turul 3 preliminar din UEFA Europa League și la o primă vedere va avea o misiune foarte dificilă.


La prima participare în UEFA Europa League după ieșirea din insolvență, Dinamo pare a avea șanse mici de a ajunge în până în grupe. Echipa din Ștefan cel Mare va intra în competiție în turul 3, dar din cauza coeficientului slab nu va face parte din urna capilor de serie la tragerea la sorți.

Astfel, indiferent de ce se va întâmpla în primele două tururi, formația lui Contra nu are cum să devină cap de serie la tragerea la sorți pentru turul trei. "Câinii" vor avea parte de un adversar redutabil.

Zenit, Fenerbahce sau Galatasaray, Sparta Praga, AC Milan, PSV, AA Gent, FK Krasnodar, Olympique Marseille, Dinamo Zagreb și Everton sunt câteva dintre numele grele pe care formația din Ștefan cel Mare le poate întâlni în turul 3. Tot aici se vor regăsi și formații din Spania și Franța.



Tragere la sorți a turului 3 va avea loc pe 14 iulie, iar partidele se vor disputa pe 27 iulie și 3 august. În cazul în care Dinamo va merge mai departe, meciurile din play-off sunt programate pe 17 și 24 august, tragerea la sorți urmând a avea loc pe 4 august.

La ultima prezență în preliminariile UEFA Europa League, formația din Ștefan cel Mare a fost eliminată de ucrainenii de la Metalist Harkov în play-off. Dinamo a pierdut atunci ambele întâlniri, 0-2 și 1-2. Cu un an înainte, trupa din Ștefan cel Mare fusese eliminată tot de formație din Ucraina, Vorska Poltava

Cum arăta echipa lui Dinamo la ultima prezență în Europa:

Dinamo (4-3-3): Bălgrădean - Luchin, D. Grigore, Koulibaly, Nica - C. Munteanu, Galchev, Boubacar - Matei, Ţucudean, Curtean
Rezerve: Naumovski, Pulhac, Alexe, Rus, Alvarez, Filip, Dănciulescu




sursa: www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii