Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jaime Penedo a dezvăluit motivul pentru care a semnat prelungirea cu Dinamo: "Ei m-au convins"


[starttext]




Penedo, celebrând alături de suporterii dinamoviști după un succes în fața marii rivale FCSB /FOTO: Cristi Preda



Jaime Penedo, goalkeeper-ul care tocmai și-a prelungit contractul cu Dinamo pentru încă un an, a declarat că atașamentul manifestat de suporterii dinamoviști a jucat un rol determinant în decizia de a continua în "Ștefan cel Mare" și din sezonul viitor. 

"M-au convins suporterii. Carisma pe care ei o au. Mereu e extraordinar să reprezint o echipă care are niște fani care iubesc culorile în felul ăsta. În plus, familia mea a fost fericita în București. Am trăit o perioadă mai grea iarna, atunci când a fost foarte frig. Acum știm ce avem de făcut și ne luăm măsuri de siguranță.

Am decis să rămân pentru că acum este un proiect la Dinamo foarte bun. Puteam să mai aștept o săptămână o ofertă, un nou contract din alt campionat dar nu am vrut din cauza asta. Și mai e ceva, s-a creat o atmosferă atât de frumoasă după câștigarea acestui trofeu, Cupa Ligii, că și cât am fost în vacanță am purtat Dinamo în suflet, asta a contat foarte mult pentru mine și sunt foarte bucuros că am ales să rămân", a spus Penedo pentru doardinamo.ro.

Panamezul de 35 de ani a mai spus că decizia lui Contra de a rămâne la Dinamo a jucat un rol important în prelungirea acordului cu echipa alb-roșie.

"Da, evident. Chiar foarte mult. El a demonstrat că e un antrenor care ne motivează meci de meci, un învingător, pentru care nu există eșec. Când ai un astfel de tehnician ai triumful garantat. Acum la Dinamo e o familie, mi-am făcut prieteni de suflet aici", a declarat Penedo pentru sursa citată.



sursa: www.gsp.ro

[endtext]






Comentarii