Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nicolae Badea a răspuns printr-un comunicat


[starttext]










Problema modernizării stadionului din „Ştefan cel Mare” continuă să nu se rezolve, în ciuda asigurărilor date în ultima perioadă de Nicolae Badea că situaţia va avea happy-end. Arena este concesionată unei firme a lui Nicolae Badea, iar acesta trebuie să renunţe la drepturile sale pentru ca investiţia să fie demarată de Compania Naţională de Investiţii. Iar Ministerul de Interne a dat astăzi un comunicat prin care spune că propunerea făcută de Badea este inacceptabilă.


Astfel, ar urma ca statul român să investească într-un interes privat, ceea ce este imposibil. Mai mult, Ministerul spune că Badea doreşte ca, după finalizarea lucrărilor, să-şi reia toate drepturile asupra arenei în forma iniţială. În final, M.I. i-a dat un termen lui Badea ca până pe 26 mai să dea un răspuns definitiv. 



Nicolae Badea a răspuns şi el printr-un comunicat, afirmând că este dispus să discute cu Ministerul de Interne, numai că până acum nu a fost desemnată nicio persoană care să facă acest lucru din partea autorităţii de stat.
„Cei de la Minister puteau să desemneze o persoană autorizată care să invite ACS FC Dinamo la discuţii. Acceptăm şi invitaţia publică, dar nu ştim cu cine să discutăm. Obiectul actului adiţional scoate din asociere activul care este destinat modernizării, respectiv stadionul principal şi alte spaţii necesare procesului de modernizare. În al doilea rând, natura juridică a acestui activ nu se schimbă, fiind proprietate privată a statului”, a spus Badea pentru prosport.


sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii