Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Claudiu Niculescu: ''Nu aș putea să antrenez Steaua, aș accepta fără să stau pe gânduri o ofertă de la Dinamo''

[starttext]

Foto: Gazeta SporturilorInvitat la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari și fostul jucător al lui Dinamo a comentat posibilitatea de a antrena FCSB în viitor."În viață e bine ca niciodată să nu spui niciodată. Dar am spus de fiecare dată că nu aș putea să antrenez Steaua, pentru că ar fi o lipsă de respect pentru suporterii dinamoviști. Din punct de vedere sentimental mi-ar fi imposibil să fac așa ceva.

Aș accepta fără să stau pe gânduri o ofertă de la Dinamo. E un lucru pe care mi-l doresc, am mai spus asta", a afirmat Niculescu la Tribuna 0.

Niculescu a câștigat Cupa României cu FC Voluntari, în urma finalei câștigate la penalty-uri în fața Astrei.

97 de goluri
a marcat Clau-gol pentru Dinamo în cele 191 de meciuri jucate în tricoul "câinilor"sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii