Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a încercat să-l "transfere" pe Chivu. Oferta făcută de alb-roşii fostului căpitan al naţionalei

[starttext]










Cristi Chivu a fost ofertat pentru un post de conducere la Dinamo, însă fostul căpitan al naţionalei României a declinat propunerea venită din Ştefan cel Mare.


În prezent membru al corpului de observatori tehnici UEFA, Chivu ar fi îndeplinit rolul de manager general la Dinamo, dacă ar fi dat curs ofertei primite din partea alb-roşiilor.

"În perioada în care eram la Dinamo, am fost mandatat de domnul Ionuţ Negoiţă să am o întâlnire cu Cristi Chivu pentru a-i propune postul de manager general. În acel moment, Cristi mi-a spus clar că nu vrea să intre în fotbalul românesc, în nicio funcţie. De atunci spunea că vrea să intre în sport în altă ţară", a dezvăluit Cristi Bobar, fost oficial în Ştefan cel Mare, pentru Pro Sport.

Bobar consideră că, până la urmă, Chivu a luat cea mai bună decizie, iar prezenţa sa în cadrul UEFA este de ajutor pentru imaginea fotbalului românesc.

"Pentru fotbalul românesc, dă bine Cristi Chivu ca observator tehnic. Dă bine Ionuţ Lupescu, şi el a plecat din fotbalul românesc. Am lucrat cu el la FRF, el conducea Federaţia pentru preşedintele Mircea Sandu, avea acele probleme de sănătate, şi toată lumea era mulţumită de modul în care conducea. Dovadă că acum este respectat de oameni grei din fotbalul mondial.

Îmi pare foarte rău că Chivu nu îşi doreşte să candideze la şefia FRF, LPF, să candideze pentru posturi importante din fotbalul românesc", a precizat Bobar.

În afară de funcţia de observator tehnic UEFA, postură din care a asistat la finala Europa League, pe care Manchester United a câştigat-o cu 2-1 în faţa lui Ajax Amsterdam, Chivu este şi expert al postului Fox Sports Italia.



sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii