Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra îl vrea, Negoiţă, ba!

[starttext]






Lazăr a ajuns la Dinamo în 2013, după o perioadă lungă în care a fost în litigiu cu Sportul Studenţesc



"Guriţă" îşi doreşte revenirea la echipă a lui Valentin Lazăr, dar patronul lui Dinamo ține să îl vândă cu orice preţ din cauza problemelor comportamentale ale mijlocaşului.



Cosmin Contra nu este mulţumit de randamentul arătat de Claudiu Bumba, 23 de ani, în banda stângă şi i-a cerut patronului Ionuţ Negoiţă păstrarea lui Valentin Lazăr, 27 de ani, după întoarcerea acestuia din Qatar, împrumutul la Al Sailiya fiind la final.

"Guriţă" speră că Bumba se va ambiţiona suplimentar dacă va avea o concurenţă serioasă pe post, dar, din păcate pentru tehnicianul dinamovist, Negoiţă are altă părere.

Conform surselor Gazetei, finanţatorul de la RIN vrea să scape cu orice preţ de Lazăr din cauza problemelor de disciplină pe care le are mijlocaşul. Negoiţă le-a transmis deja celor din staff-ul managerial să îl vândă cu orice preţ, pentru a scăpa de el.

NU MAI E DORIT ÎN QATAR?

Cei de la Al Sailiya, echipa la care a fost împrumutat până acum Vali, nu par dispuși să mai achite 500.000 €. În iarnă, când qatarienii l-au luat pe Lazăr, au achitat 200.000 € şi au promis încă o jumătate de milion în cazul în care se va hotărî păstrarea definitivă a mijlocaşului. Acum, aceştia vor să achite mai puţin.

Deşi au fost deranjaţi de neseriozitatea arabilor, "câinii" au transmis echipei din Qatar că acceptă cu 100.000 €  mai puţin, cu condiţia ca banii să fie livraţi într-o singură tranşă.

PROBLEME DE COMPORTAMENT

De ce nu mai e dorit mijlocașul în "haită"? Lazăr a avut mari probleme de disciplină mai ales în perioada în care Mircea Rednic antrena Dinamo.

S-a ajuns chiar până la momentul în care "Puriul" nu i-a permis mijlocaşului să se antreneze cu prima echipă, într-un final fiind împrumutat la Concordia Chiajna.

Ultima mostră de indisciplină a lui "Lăzărică" a fost în urmă cu o lună, când, într-o discuţie publică cu Harlem Gnohere, pe o platformă de socializare, dinamovistul a încheiat cu "Seara bună şi m*** Rednic!".

2
goluri și 4 assist-uri în 10 meciuri a reuşit Lazăr pentru Al Sailiya

1.000.000 €
e valoarea lui Lazăr în acest moment conform transfermarkt.de. În 2014 era cotat la 1.800.000 €

16.000 €
pe lună câştigă Lazăr la Al Sailiya


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii