Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo va încerca din nou în această vară repatrierea lui Gabriel Torje

[starttext]





Foto: Cristi Preda





Dinamo va încerca din nou în această vară repatrierea lui Gabriel Torje.

Fotbalistul mai are contract cu Terek Groznâi încă 2 ani, dar roș-albii ar putea obține un împrumut al mijlocașului de 27 de ani.

Torje nu s-a adaptat la ruși, unde a jucat în sezonul 2016-2017 10 meciuri, reușind 2 pase de gol, și, dacă nu-și va găsi echipă tot în străinătate, ar fi tentat de o revenire în Ștefan cel Mare. La Dinamo a fost extrem de apreciat între 2008 și 2011, reușind 23 de goluri și 28 de pase de gol în 160 de partide, fiind desemnat și fotbalistul anului 2011 în Ancheta Gazetei.

Jucătorul dorește să joace constant și să reintre și în circuitul echipei naționale

Azi a fost prezent la Finala Cupei Elitelor U17, unde Dinamo s-a impus fața celor de la Csikszereda, 2-0.

Torje a refuzat în trecut să meargă la Steaua și s-a declarat un dinamovist convins.

"Am avut o ofertă de la Steaua și nu a vrut jucătorul. Era dispus Gigi să plătească transferul, 1.200.000 de euro. Reghecampf l-a vrut în iarnă. Apoi, am discutat cu jucătorul și mi-a spus că el e cu Dinamo și că la FCSB nu poate să meargă. I-am transmis lui Reghecampf și așa s-a încheiat povestea"
Impresarul Cristea Opria, în luna aprilie


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii