Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






La handbal feminin de ce nu vii?!


[starttext]





Momentul adevărului pentru echipa de suflet și la handbal feminin, a sosit! Voi fi alături de "lupoaice", în galeria "alb-roşie", pentru că DINAMO e o adevărată familie de suporteri! 
Am spus prezent la fotbal, la handbal masculin și de acum încolo, începând de azi, și la handbal feminin!
De ce dintr-o dată în galerie și la fete?! Pentru că după meciul decisiv de handbal, cu HC DS Constanța, când ne-am calificat în finala Ligii Naționale, stăteam la coadă la bancomat, la Sala Dinamo, să achit parcarea și cineva drag m-a admonestat!
"Felicitări dinamovisto, te urmăresc, esti prezentă peste tot, dar la handbal feminin de ce nu vii?!" 
Ups, am încasat-o! Și acum, mă urc la volan și la drum: sunt la 200 km de oraşul BARAJULUI, unde are loc meciul decisiv cu CSM Unirea Slobozia! 
De ce nu? Echipa are valoare, a parcurs cu ambiție, drumul spre Liga Naţională și de aceea trebuie sprijinită de suporteri, la "finala" de la Sfântu Gheorghe care are loc astăzi, de la ora 16,00.
"Lupoaicele" sunt în cea mai bună formă, vor face spectacol, va fi o partidă pentru care echipa noastră, alături de antrenorii Nicoleta Gusi Alexandrescu și Ion Ivan, au muncit un an întreg.
Succes "lupoaicelor", suntem la 60 de minute de Liga Națională! Facem pasul decisiv azi, să fim acolo sus lângă "dulăii campioni" ai handbalului masculin!
Vă așteptăm în tribună la Sfântu Gheorghe!
Împreună spre LIGA NAŢIONALĂ!
HAI DINAMO! 
DOAR DINAMO BUCUREȘTI!



Articol scris de: Ranete Aurora


sursa photo: www.facebook.com/DinamoHandbalFeminin

[endtext]

Comentarii