Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Contra, chemat să antreneze o echipă din La Liga: "Ar face lucruri foarte bune"


[starttext]


Deportivo Alaves a rămas fără antrenor, după ce Mauricio Pellegrino a anunțat că va pleca de la echipă și că va merge în Argentina.


Echipa de pe locul 9 din La Liga caută antrenor, iar Cosmin Contra ar putea fi o soluție. Florin Andone, singurul român din prima ligă din Spania spune că antrenorul român ar fi o soluție excelentă pentru Alaves și că și-ar dori ca acesta să revină în Spania.

"Mi-ar plăcea foarte mult să vină la Alaves. La Dinamo a fost incredibil și a avut multe victorii. Mi-aș dori să vină. Ar face lucruri foarte bune aici", a spus Andone la TV Sport ro.

Contra, 41 de ani, a declarat recent că are o clauză în contract care îi permite să plece oricând de la Dinamo dacă are o ofertă dintr-un campionat puternic. Românul a jucat la Alves între 1999 și 2001, ajungând în finala Cupei UEFA.

Ca antrenor, Contra a mai fost la Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou R&F, și Alcorcon.sursa: www.gsp.ro[endtext]

Comentarii