Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Suporterii trec la măsuri radicale: „Gata! Ieşim în stradă!”

[starttext]









Dinamoviştii au ajuns la capătul răbdării în ceea ce priveşte discuţiile vizavi de reconstrucţia stadionului din „Ştefan cel Mare”. Fanii nu mai vor să aştepte finalizarea tratativelor pe axa Minister-CS Dinamo- Nicolae Badea şi au de gând să înceapă să protesteze şi altfel decât la meciuri sau pe reţelele de socializare pentru ca arena lor să intre în programul de investiţii al statului. Redăm mai jos comunicatul integral, postat pe unul dintre site-urile suporterterilor.


”Acesta este un mesaj către întreaga suflare dinamovistă. Suntem cu toții la curent cu situația delicată a stadionului nostru. De câteva luni de zile, anumiți oameni tot îndrugă în speranța că ne vor ține cu zgarda pusă, că se va face stadion și că e vina „celorlalți”. Am văzut cum anumiți … administratori de firme falimentare își permit să dea cu noroi în oamenii care au adus glorie clubului pentru ca apoi să spună că din cauza CS Dinamo și a MAI nu se face stadion. Am văzut senatori (care sunt în același timp avocații lui Nicolae Badea, lucru ce nu s-a spus în presă) atacând aceleași instituții cu o înverșunare atipică mârșavilor infractori din clasa politica. Atunci când stăpânul e atacat apar slugile să distragă atenția de la lucrurile importante. 


Am vazut la CS Dinamo … numirea la conducere a unei sportive … nici expertă în management sportiv, nici fostă glorie a clubului pe care îl reprezintă, ne întrebăm cum și de ce a primit această funcție și ce o recomandă pentru aceasta. Anumiți colegi mai paranoici identifică această persoană cu un țap ispășitor, ideal pentru interesele obscure ale unora.
Am văzut că societatea care împiedică refacerea stadionului este în însolvență de 7 ani. Probabil am fost singurii în Romania, o firma se poate afla în insolvență cel mult 5 ani după care este dizolvată, însă autoritățile au alte priorități decât aceea de a-și face treaba. Niciodată nu e prea târziu, sperăm, că dacă tot a trebuit să le spunem să-și facă treaba, măcar să facă acest lucru odată și odată.
Am văzut o presiune foarte mică din partea clubului vizavi de acest subiect, excepție fiind anumite declarații sporandice în presă, din păcate nimic mai mult. E posibil ca acele două milioane pe care Negoiță i le datorează lui Badea să ne țină legați la gură?



Am văzut o propunere cel puțin rezonabilă, ce permitea construirea stadionului pe un teren aflat în paragină, scăpând de această continuă tergiversare. Nu pare, însă, ca cei implicați să fie interesați de acestă propunere. Am ajuns deja cu toții la concluzia că trebuie să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile. Este inadmisibil, ca noi să avem parte de aceste probleme cât timp alte stadioane se vor renova, fără să mai existe vreo echipă care să joace acolo. 



Dacă nu ne implicăm noi, nu o va face nimeni pentru a ne lua apărarea. Multe echipe au dispărut și pentru că suporterii lor nu au acționat la timp sau chiar deloc. Avem oportunitatea de a ne organiza și de a ne manifesta în stradă, trebuie să profităm de ea și să le forțăm mâna celor care ne tot duc cu zăhărelul de atâta amar de vreme. Împreună cu PCH ți toate celelalte structuri organizate ce compun galeria echipei Dinamo, vrem să facem o manifestație prin care familia Dinamo să își exprime arzătoarea dorință de a avea un stadion nou”. 


sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii