Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Suporterii trec la măsuri radicale: „Gata! Ieşim în stradă!”

[starttext]

Dinamoviştii au ajuns la capătul răbdării în ceea ce priveşte discuţiile vizavi de reconstrucţia stadionului din „Ştefan cel Mare”. Fanii nu mai vor să aştepte finalizarea tratativelor pe axa Minister-CS Dinamo- Nicolae Badea şi au de gând să înceapă să protesteze şi altfel decât la meciuri sau pe reţelele de socializare pentru ca arena lor să intre în programul de investiţii al statului. Redăm mai jos comunicatul integral, postat pe unul dintre site-urile suporterterilor.


”Acesta este un mesaj către întreaga suflare dinamovistă. Suntem cu toții la curent cu situația delicată a stadionului nostru. De câteva luni de zile, anumiți oameni tot îndrugă în speranța că ne vor ține cu zgarda pusă, că se va face stadion și că e vina „celorlalți”. Am văzut cum anumiți … administratori de firme falimentare își permit să dea cu noroi în oamenii care au adus glorie clubului pentru ca apoi să spună că din cauza CS Dinamo și a MAI nu se face stadion. Am văzut senatori (care sunt în același timp avocații lui Nicolae Badea, lucru ce nu s-a spus în presă) atacând aceleași instituții cu o înverșunare atipică mârșavilor infractori din clasa politica. Atunci când stăpânul e atacat apar slugile să distragă atenția de la lucrurile importante. 


Am vazut la CS Dinamo … numirea la conducere a unei sportive … nici expertă în management sportiv, nici fostă glorie a clubului pe care îl reprezintă, ne întrebăm cum și de ce a primit această funcție și ce o recomandă pentru aceasta. Anumiți colegi mai paranoici identifică această persoană cu un țap ispășitor, ideal pentru interesele obscure ale unora.
Am văzut că societatea care împiedică refacerea stadionului este în însolvență de 7 ani. Probabil am fost singurii în Romania, o firma se poate afla în insolvență cel mult 5 ani după care este dizolvată, însă autoritățile au alte priorități decât aceea de a-și face treaba. Niciodată nu e prea târziu, sperăm, că dacă tot a trebuit să le spunem să-și facă treaba, măcar să facă acest lucru odată și odată.
Am văzut o presiune foarte mică din partea clubului vizavi de acest subiect, excepție fiind anumite declarații sporandice în presă, din păcate nimic mai mult. E posibil ca acele două milioane pe care Negoiță i le datorează lui Badea să ne țină legați la gură?Am văzut o propunere cel puțin rezonabilă, ce permitea construirea stadionului pe un teren aflat în paragină, scăpând de această continuă tergiversare. Nu pare, însă, ca cei implicați să fie interesați de acestă propunere. Am ajuns deja cu toții la concluzia că trebuie să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile. Este inadmisibil, ca noi să avem parte de aceste probleme cât timp alte stadioane se vor renova, fără să mai existe vreo echipă care să joace acolo. Dacă nu ne implicăm noi, nu o va face nimeni pentru a ne lua apărarea. Multe echipe au dispărut și pentru că suporterii lor nu au acționat la timp sau chiar deloc. Avem oportunitatea de a ne organiza și de a ne manifesta în stradă, trebuie să profităm de ea și să le forțăm mâna celor care ne tot duc cu zăhărelul de atâta amar de vreme. Împreună cu PCH ți toate celelalte structuri organizate ce compun galeria echipei Dinamo, vrem să facem o manifestație prin care familia Dinamo să își exprime arzătoarea dorință de a avea un stadion nou”. 


sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii