Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Sergiu Hanca a ajuns însă la Dinamo din două încercări.

[starttext]











Sergiu Hanca a devenit, aproape peste noapte, vedeta echipei lui Cosmin Contra. Evoluțiile sale excelente l-au propulsat la echipa națională. A fost în lotul pentru meciul cu Danemarca, acum se anunță chiar titluar cu Polonia, pe 10 iunie.

Traseul lui Hanca nu a fost deloc ușor. A muncit din greu, s-a simțit frustrat atunci când lua loc mai mult pe banca de rezerve. Se întâmpla în Liga a 2-a, cu ASA Târgu Mureș. Apoi, a intrat în ritm. A devenit titluar. A ajuns apoi la Dinamo, iar acum face istorie în ”Ștefan cel Mare” 



I-a crescut salariul!
Sergiu Hanca a ajuns însă la Dinamo din două încercări. Când Daniel Stanciu a fost uns președinte al ”câinilor”, prima propunere a acestuia a fost Hanca. ”Nu știu ce s-a întâmplat atunci. Eu l-am vrut pe Hanca, nu mai știu cine s-a opus. Hanca a rămas la Târgu Mureș. Am văzut în Sergiu un jucător de valoare. Acum s-a demonstrat că nu mă înșelasem. E muncitor, e serios, fotbalul este viața lui”, a povestit, pentru FANATIK.RO, Daniel Stanciu, fost președinte la ASA, apoi la Dinamo.
DINAMO. Sergiu Hanca nu a ajuns, astfel, în ”Ștefan cel Mare” în mandatul lui Stanciu (1 ianuarie 2015-27 aprilie 2015), ci fix un an mai târziu, liber de contract. Chiar și așa, salariul său a fost de doar 3.000 de euro pe lună. După ce a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei, salariul i-a crescut la 7.000 de euro.
DINAMO.  Unul dintre profesorii de liceu ai lui Hanca a povestit că jucătorul numai de formația din ”Ștefan cel Mare” vorbea. ”Învăța și bine, nu a făcut școala așa doar ca să o facă. De atunci visa să joace la Dinamo, numai de Dinamo vorbea. Chiar și pe maidan, când mai jucau băieții un fotbal”, a spus acesta.




sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii