Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo visează la un fotbalist pe care s-au plătit 24,5 milioane de euro

[starttext]






Getty / Guliver Images




Adrian Mutu caută să întărească serios echipa în această vară și are în plan câteva nume uriașe pentru  Liga 1. 


După ce i-a avut pe listă pe Mexes, Matuzalém sau Pazzini, acum Mutu ar urma să încerce în această vară încă o afacere care pare greu de crezut pentru nivelul Ligii 1: să-l convingă pe vârful paraguayan al lui Roma, Juan Iturbe, să vină la formația alb-roșie, anunță Știrile ProTV. 

Fotbalistul de 23 de ani este deținut de AS Roma, însă a pierdut echipa și a ajuns să fie împrumutat la Bournemouth și Torino. 

La Roma a strâns 68 de meciuri și a marcat de 5 ori. La formațiile la care a ajuns să fie împrumutat a jucat foarte puțin. 

Sursa citată mai scrie că Dinamo va încerca să-l împrumute pe Iturbe doar în cazul în care Adam Nemec va pleca în Rusia, acolo unde este dorit de Ufa.

8.000.000 €
este cota pe transfermarkt a lui Juan Iturbe. Fotbalistul a fost cumpărat de Roma de la Hellas Verona pentru 24,5 milioane în 2014. 


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii