Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Două plecări premature de la Dinamo!

[starttext]


Danu Spătaru s-a întors la Chișinău în vacanță și sunt șanse ca mijlocașul de 23 de ani să nu mai continue din această vară în Ștefan cel Mare. Nici Thaer Bawab nu se află într-o situație mai bună. 


Moldoveanului i se caută echipă, mai ales că nu a reușit să se impună sub comanda lui Contra. A strâns doar 99 de minute în 3 partide, iar în alte două a prins lotul de 18.

Cotat la 400.000 de euro, mijlocașul de 23 de ani mai are încă 2 ani de contract. Este la a doua experiență în România, după cea de la Astra. Nici la Giurgiu nu s-a acomodat mai bine și a fost lăsat să plece înapoi la Zimbru Chișinău.

PLEACĂ ȘI BAWAB 

Dinamo ia în calcul să rezilieze acordul cu Bawab, care nu s-a acomodat printre ”câini” . Un alt motiv important este salariul foarte mare, 8.000 euro lunar.

Iordanianul mai are încă un an angajament cu Dinamo, doar că roș-albii ar vrea să încheie mult mai devreme relația. sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii